• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Myy ajoneuvosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.
*) kenttä pakollinen

Jos asuinpaikkasi on Oulu - me ostamme autosi

Onko asuinpaikkasi Oulu? Haluatko myydä autosi nopeasti, helposti ja riskittömästi - sekä saada rahat nopeasti tilille? Myy autosi helposti meille Ouluun!

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista autokaupoista. Annamme autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Hoidamme puolestasi kauppaan liittyvät paperityöt, esimerkiksi vakuutusten katkaisun ja auton rekisteröinnin. Saat rahat tilillesi nopeasti.

Ostamme jatkuvasti Oulussa ja sen lähiseudulla hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja. Asiakkaamme ostavat meiltä vuosittain noin 18 000 vaihtoautoa. J. Rinta-Joupilla on vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä.

  • Vaihdamme autosi rahaan
  • Vaihdamme matkailuauton henkilöautoon
  • Vaihdamme kaksi autoa yhteen
  • Meillä voit vaihtaa autosi myös halvempaan

 

Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme kautta maan, myös Oulussa:

Oulun liikkeemme sijaitsee Vasaraperällä osoitteessa Takojantie 1. Autoliike sijaitsee lähellä moottoritie E8:sia, Oulun eteläpuolella.  

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ota yhteyttä chatilla tai soittamalla!

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa ammattiostajillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse kello 10–18 numeroissa: 040 549 6100 tai 040 711 9868.


Ostamme autoja kaikilta ja kaikkialta Suomesta Ouluun:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi koko Oulun alueella.


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki mikä tahansa. 


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!