• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Myy ajoneuvosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.
*) kenttä pakollinen

Jos asuinpaikkasi on Tampere - me ostamme autosi

Asutko Tampereella tai muualla Pirkanmaalla? Haluatko myydä autosi nopeasti, helposti ja turvallisesti - sekä saada rahat nopeasti tilille? Myy autosi helposti J. Rinta-Joupille!

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista ja jälleenmyyvistä autokaupoista. J. Rinta-Jouppi antaa autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Hoidamme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Saat rahat tilillesi viipymättä.

Ostamme jatkuvasti Pirkanmaalla hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja. Jos asuinalueesi on Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Akaa, Ikaalinen, Lempäälä, Parkano, Sastamala, Valkeakoski, Orivesi, Urjala tai Tampereen keskusta - myyt autosi meille vaivatta! Asiakkaamme ostavat meiltä vuosittain noin 18 000 vaihtoautoa. J. Rinta-Joupilla on vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä.

  • Vaihdamme autosi rahaan
  • Vaihdamme matkailuauton henkilöautoon
  • Vaihdamme kaksi autoa yhteen
  • Meillä voit vaihtaa autosi myös halvempaan

 

Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme kautta maan, myös Tampereella:

Löydät toimipisteemme Tampereelta Lielahdesta sekä Hatanpäältä. Voit pyytää tarjousta ja myydä autosi kumpaan liikkeeseen tahansa. 

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä chatissa tai soittaa suoraan liikkeeseen.

Voit  ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa ammattiostajillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse kello 10–18 numeroissa: 040 549 6100 tai 040 711 9868.


Ostamme autoja kaikilta ja kaikkialta Pirkanmaalta:

Asuitpa Tampereella tai muualla Pirkanmaalla, voit myydä autosi tai muun ajoneuvosi meille. 


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti Tampereell uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki mikä tahansa. 


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!