• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!

Uusi Kia Picanto

Huomiota herättävä uusi Kia Picanto tuo tyyliä kaupunkiajoon.

Takaisin

Uudet Kia Picanto -autot J. Rinta-Joupilta!

Uusi Kia Picanto on suosittu pikkuauto, jota on valmistettu vuodesta 2003 lähtien. Picanto on turvallinen kaupunkiauto ja oman luokkansa huippuja. Se on kätevä vaihtoehto niille kaikkein pienimmillekin parkkipaikoille.

Dynaamisuus, tyylikkyys ja ketteryys kuvastavat Kia Picantoa parhaiten. Rohkea ja huomiota herättävä ulkoasu, mukavat ja tasokkaat sisätilat sekä edistyksellinen teknologia tekevät joka ajokerrasta ainutlaatuisen.

Löydä tyylisi ja valitse uuteen Kia Picantoon juuri sinulle sopiva varustepaketti. Sopisiko näyttävät LX- ja EX-varustetasot, urheilullinen GT-line tai Kian crossover-malleista inspiraationsa saanut X-line varustetaso.

Uusi Kia Picanto on kooltaan kompakti, jonka vuoksi sen sisä- ja tavaratilan koko saattaa yllättää. Kyseessä on yksi segmenttinsä tilavimmista autoista.

Kehittynyt peruutuskamera pitää huolen siitä, että taskuparkkeeraus sujuu mutkitta. 8-tuumaisen kosketusnäytön ratin suuntaisesti muuttuvat dynaamiset suuntaviivat ovat apunasi jokaisella peruutuskerralla.

Kia Picanton DRIVE WiSE -teknologia tarkkailee vaaratilanteita tehdäkseen teillä liikkumisesta turvallisempaa, jotta sinä voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen. Katvealueen valvontajärjestelmä seuraa katveessa olevia kulmia ja varoittaa mm. ohi tulevista autoista. Kaistavahti pitää huolen, että pysyt aina kaistalla ja passiiviset turvallisuustoiminnot suojaavat sinua vaaratilanteita kohdatessa.

Osta oma uusi Kia Picanto -autosi J. Rinta-Joupilta. Saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, sekä J. autovakuutus, eli kasko.

Täältä löydät kaikki uudet Kia-autot. Meiltä myös laadukas Kia-merkkihuolto.

Katso kaikki valtakunnalliset Kia-kampanjat ja -tarjoukset. J. Rinta-Joupin Kia-myynti ja huolto sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella.

 7 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 7 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä