• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot Seinäjoki
Vaihtoautot Seinäjoki
Seinäjoen vaihtoautot, uudet autot, matkailuajoneuvot ja huolto

Seinäjoen vaihtoautot, uudet autot, matkailuajoneuvot ja huolto

Seinäjoki | Jouppi | Jouppilantie 18 | Etelä-Pohjanmaa | J. Rinta-Jouppi Seinäjoen autoliikkeen yhteystiedot ja aukioloajat

 • Vaihtoautojen myynti
 • Käytettyjen autojen osto ja vaihto
 • Uudet Ford henkilöautot ja hyötyajoneuvot
 • Uudet Kia henkilöautot

Seinäjoen Jouppilantien myymälästä löydät yhden Suomen suurimmista vaihtoautovalikoimista. Vaihtoautojen lisäksi Jouppilantiellä on myynnissä uusia Kia- ja Ford-ajoneuvoja. Saman katon alla onnistuu ajoneuvojen ostaminen, myyminen sekä vaihtaminen. Toimitamme Seinäjoen myymälästä vaihtoautoja ja uusia autoja kaikkialle Suomeen. Tutustu Seinäjoen valikoimaan selaamalla alas!


Seinäjoki | Jouppi | Herralankatu 34 | Etelä-Pohjanmaa | J. Rinta-Jouppi Seinäjoen caravanliikkeen yhteystiedot ja aukioloajat

 • Käytettyjen matkailuajoneuvojen myynti ja osto
 • Uudet Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living -matkailuajoneuvot
 • Caravan-lisävarusteiden ja -tarvikkeiden myynti
 • Autohuolto Seinäjoki – merkkihuolto edustusautomerkeille, kaikkien automerkkien monimerkkihuolto, korikorjaamo ja tuulilasipalvelu sekä caravanhuolto.

Seinäjoen Herralankadun myymälässä tarjolla on runsas valikoima käytettyjä asuntoautoja ja -vaunuja, sekä merkkiedustuksessamme olevat uudet Adria, Bürstner, Kabe ja Sun Living -matkailuajoneuvot. Myymme Seinäjoella myös matkailuajoneuvojen lisävarusteita ja tarvikkeita.

Caravanmyymälän kanssa samassa kiinteistössä palvelee Seinäjoen autohuolto, josta löydät virallisen Kia-merkkihuollon, Ford-merkkihuollon sekä asiantuntevan caravanhuollon. Tämän lisäksi palveluihimme kuuluu monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikkia autot, merkistä tai mallista riippumatta.

Katso myös koko ketjun vaihtoautot.

Koko valikoima Seinäjoki | Matkailuajoneuvot Seinäjoki

 676 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 676 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Seinäjoen kaksi myymälää takaavat sen, että valinnanvaraa löytyy vaikka millä mitalla, monesta eri tuoteryhmästä. Seinäjoelta on saatavilla vaihtoautoja, käytettyjä pakettiautoja, käytettyjä moottoripyöriä, käytettyjä matkailuajoneuvoja, uusia Ford-henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja, uusia Kia-henkilöautoja, uusia Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living -matkailuajoneuvoja ja caravan-lisävarusteita ja tarvikkeita. Lisäksi Seinäjoella autostasi huolen pitää laadukas huoltopalvelumme, jonka palveluihin kuuluu monimerkkihuollon lisäksi virallinen Kia-merkkihuolto ja Ford-merkkihuolto sekä caravanhuolto.

Palveluita ja tarjontaa Seinäjoella riittää pilvin pimein. Mikäli olet aikeissa ostaa, myydä tai vaihtaa ajoneuvon, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Ja mikä parasta, Seinäjoelta on ostettavissa myös koko ketjun ajoneuvot, joita löytyy tuhansia ympäri Suomen.

Seinäjoen laajaan ajoneuvovalikoimaan pääset tutustumaan useaa erilaista reittiä pitkin. Voit tulla paikan päälle, jolloin myyjämme palvelevat sinua juuri sen oikean vaihtoauton löytämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös selata ja etsiä sopivia menopelejä verkkosivuiltamme ja ottaa yhteyttä myyntiimme lomakkeella, chat-palvelussa, WhatsAppissa tai soittamalla Seinäjoen automyyjille.

Muistathan, että me myös ostamme ajoneuvoja Seinäjoella. Mikäli siis haluat muuttaa ajoneuvosi rahaksi tai vaihtaa sen toiseen, niin tarjoa sitä meille! Ostotarjouksen saat tuossa tuokiossa ja kaupat tehdään aina nopeasti.

Seinäjoki Jouppilantie – vaihtoautot ja uudet autot

Seinäjoen Jouppilantien myymälä on J. Rinta-Joupin päätoimipiste ja yksi ketjun suurimmista niin varaston kuin kiinteistön koolla mitattuna. Automyymälä sijaitsee keskellä pihaa ja sitä ympäröi pitkät rivit autoja ja muita ajoneuvoja. Myös sisätiloissa tarjolla on runsaasti vaihtoautoja sekä myös uudet Kiat ja Fordit, jotka sijaitsevat omilla osastoillaan. Uusien autojen myyntipisteet sijaitsevat Suupohjantien puolella.

Jouppilantielle sisäänkäynti onnistuu lähes jokaisesta ilmansuunnasta. Pääovi sijaitsee Suupohjantien suunnassa pääparkkipaikan läheisyydestä. Pääovesta sisään tullessa vasemmalta puolelta löydät uusien Ford-autojen myynnin ja oikealta uusien Kia-autojen myynnin. Suoraan edessä, ennen yläkertaa suuntaavia portaita on tyylikäs lounge, jossa voi istahtaa alas kaikessa rauhassa.

Sisäänkäyntejä löydät myös suoraan Kia-osastolle ja Ford-osastolle. Tämän lisäksi vaihtoautohalliin pääset sisälle liki mistä tahansa ovesta, joita on runsaasti ympäri hallin. Vaihtoautojen ja uusien autojen välimaastosta, niin sanotun "showroomin" vierestä löytyy kahvio, jossa voi istua alas, lukaista päivän lehden ja nauttia kupin kuumaa kahvia tai kylmän raikasta vettä.

Jouppilantiellä henkilökuntaa on runsaasti ja heidän työpisteet sijaitsevat ympäri ämpäri automyymälää. Tällä varmistetaan se, että jokainen asiakas tulee palvelluksi ympäri myymälää.

Seinäjoki Herralankatu – uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot ja autohuolto

Seinäjoen Herralankadulla sijaitseva myymälä pitää sisällään astetta suurempia ajoneuvoja, nimittäin sieltä löydät pääsääntöisesti uusia ja käytettyjä matkailuajoneuvoja, eli asuntoautoja ja -vaunuja sekä erilaisia retkeilyautoja. Niitä on täynnä ulkopiha sekä sisätilamme. Samassa kiinteistössä sijaitsee myös Seinäjoen autohuolto.

Caravanmyymälän sisäänkäynti on Suupohjantielle päin, kuten myös autohuollon. Molemmat sisäänkäynnit löytyvät siis samalta seinustalta. Ammattitaitoiset caravanmyyjämme sekä huoltoneuvojamme palvelevat aina avun tarpeessa, joten älä epäröi kysyä apua, he ovat siellä teitä varten!

Herralankadun myymälän tunnistat Suupohjantien puolella liehuvista punaisista lipuista, sekä Herralankadun puolella olevasta isosta J. Rinta-Jouppi -kyltistä. Tervetuloa ostoksille Seinäjoelle!