• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!

Uudet Ford-autot

Uusi Ford J. Rinta-Joupilta! Erinomaiset ja laadukkaat uudet Ford-autot ja esittelyautot heti ajoon laajasta valikoimasta.

Takaisin

Uudet Ford-automallit J. Rinta-Joupilta!

Uusi Ford J. Rinta-Joupilta! Erinomaiset ja laadukkaat uudet Ford-autot ja esittelyautot heti ajoon laajasta valikoimasta. Valitsemalla Fordin, saat luotettavan ja nykyaikaisen ajoneuvon, jonka suunnittelussa näkyy ja tuntuu koko yrityksen komea historia. Ikonisista urheiluautoistaan ja katumaastureista tunnetun Fordin laajasta mallistosta löytyy sopiva auto joka tarpeeseen.

Uusi Ford-mallisto sisältää tällä hetkellä mallit Ford Fiesta, Ford Puma, Ford Focus, Ford Kuga, Ford Mondeo, Ford Explorer ja mallien Fiesta Active ja Focus Active crossoverit, sekä hyötyajoneuvoissa työkäyttöön Ford Fiesta Van, Ford Transit Courier, Ford Transit Connect, Ford Transit, Ford Transit Custom ja Ford Ranger. Katso myös uusi sähköinen ja kesyttämätön Ford Mustang Mach-E. Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua löytämään valikoimastamme uusi Ford-auto juuri sinun tarpeisiisi. – Ford uutuudet odottavat sinua

Katso kaikki valtakunnalliset Ford-kampanjat ja -tarjoukset.

J. Rinta-Joupin Ford-myynti ja -huolto sijaitsevat HelsingissäKuopiossa, sekä Seinäjoella.

 164 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 164 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä