• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Matkailuajoneuvot | Matkailuvaunut ja asuntovaunut
Käytetyt matkailuvaunut ja uudet asuntovaunut

Käytetyt matkailuvaunut ja uudet asuntovaunut

Etsitkö täydellistä matkakumppania seuraavaa seikkailuasi varten? Löydä sinulle sopiva matkailuvaunu, asuntovaunu tai matkailuperävaunu laajasta valikoimastamme! Matkailuvaunumme yhdistävät tyylin, toimivuuden ja kestävyyden tarjoten sinulle kodin tien päällä. Oli suunnitelmissasi sitten tien päällä seikkaileminen, luonnonkauniit maisemat tai rentoutuminen leirintäalueella, meillä on vaunu juuri sinulle.Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä matkailuvaunu, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.Iso ja kattava matkailuvaunuvarasto matkailualan huipulla olevia merkkejä heti toimitukseen. Valikoimassa riittää tarjontaa laidasta laitaan niin katsastusvapaa, halpa, edullinen kuin premium vaunu, tilava koko perheen, talviasuttava asuntovaunu tai pieni asuntovaunu. Osta matkailuvaunut J. Rinta-Joupilta! Varaa itsellesi esittely, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella ja tilaa vaunu kotipihaan, tai vaikka suoraan leirintäalueelle! Asiantuntevat myyjämme on valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen matkakumppanin. Tee unelmiesi matkasta totta – valitse laatu, valitse vapaus, valitse meidät!

Edustamiamme uusien merkkejä ovat KabeAdriaBürstner ja Sun Living. Vaihtovaunuvalikoimastamme löydät edustusmerkkiemme lisäksi myös paljon muita huippumerkkejä! J. Rinta-Joupin Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteissä myydään matkailuvaunuja.

Meiltä saatavilla asuntovaunujen lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina, niin uusiin kuin käytettyihin matkailuajoneuvoihin.

Meiltä löydät myös käytetyt ja uudet asuntoautot ja retkeilyautot. Sekä laadukas asuntovaunujen huolto.

OSTAMME hyväkuntoisia matkailuajoneuvoja ja matkailuvaunuja. Myy asuntovaunusi meille!

 146 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 146 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Kun puhutaan asuntovaunun vetämisestä, on tärkeää ymmärtää muutamia keskeisiä käsitteitä: asuntovaunun paino, vetoauton vetokyky ja molempien yhteispaino. Nämä tekijät ovat ratkaisevia turvallisen ja sääntöjen mukaisen matkailuajoneuvon käytön kannalta.

Asuntovaunun paino: Asuntovaunun paino koostuu kahdesta pääkomponentista: omamassasta ja kokonaismassasta. Omamassa tarkoittaa vaunun painoa ilman lisävarusteita, kun taas kokonaismassa sisältää kaiken, mitä vaunussa on mukana matkan aikana. On tärkeää tietää vaunun kokonaismassa, jotta voidaan varmistaa, ettei sitä ylitetä ja että vaunu pysyy hallinnassa ajon aikana.

Vetoauton vetokyky: Vetoauton vetokyky viittaa siihen suurimpaan painoon, jonka auto kykenee vetämään. Tämä tieto löytyy yleensä auton käyttöohjekirjasta tai rekisteriotteesta. On tärkeää varmistaa, että vetoauton vetokyky on riittävä valitulle asuntovaunulle. Ylittämällä vetokyvyn, saatat vaarantaa sekä oman että muiden tienkäyttäjien turvallisuuden.

Kokonaispaino: Kokonaispaino tarkoittaa vetoauton ja asuntovaunun yhteispainoa. Tämä luku on tärkeä, koska paino saattaa yllättävästi ylittää B-ajokortilla ajettavan ajoneuvoyhdelmän suurimman sallitun kokonaispainon 3500 kg. Lisäksi tietyt tiet ja sillat sallivat vain tietyn kokonaispainon. Lisäksi on olemassa tieliikennelain määräyksiä, jotka rajoittavat ajoneuvoyhdistelmän maksimipainoa.

Muita huomioitavia asioita
Tasapaino: Asuntovaunun oikea lastaus on olennaista tasapainon kannalta. Painon jakautuessa epätasaisesti, ajoneuvoyhdistelmän hallinta voi vaikeutua.
Ajokortti: Ajokorttiluokka saattaa vaikuttaa siihen, mitä painoluokan ajoneuvoyhdistelmää saat kuljettaa.
Vakuutus ja rekisteröinti: Varmista, että sekä vaunu että vetoauto ovat asianmukaisesti vakuutettuja ja rekisteröityjä.

Asuntovaunun ja vetoauton yhdistelmän turvallinen käyttö vaatii tietoa ja huomiota liittyen niiden painoon ja vetokykyyn. Noudata aina tieliikennelakia ja valitse ajoneuvoyhdistelmä, joka vastaa sekä omia että liikenteen turvallisuusvaatimuksia. Jos sinulle jäi kysyttävää, kysy rohkeasti matkailuajoneuvomyyjiltämme lisätietoja. He auttavat sinua tekemään sinulle sopivan päätöksen.

Kun suunnittelet seuraavaa matkailuvaunuseikkailuasi, on tärkeää varmistaa, että ajoneuvosi vetokyky on riittävä turvalliseen ja miellyttävään matkaan. Tutustu kattavaan oppaaseemme auton sallitusta vetomassasta, jossa annamme kattavat ohjeet ja vinkit, jotta voit vetää matkailuvaunua turvallisesti ja laillisesti.