• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt moottoripyörät: Custom-, Chopper- ja Cruiser
Käytetyt Custom-, Chopper- ja Cruiser-moottoripyörät

Käytetyt Custom-, Chopper- ja Cruiser-moottoripyörät

Custom, chopper ja cruiser ovat suosittuja valintoja erityisesti harrastajien keskuudessa.  Custom-moottoripyörät ovat yksilöllisiä ja uniikkeja. Niiden ulkonäköä on usein muokattu omien mieltymysten mukaan ja niissä saattaa olla myös erilaisia lisävarusteita. Custom-moottoripyörät voivat olla esimerkiksi perinteisiä cruiser-tyyppisiä pyöriä. Chopper-moottoripyörät ovat tunnettuja pitkästä etuhaarukasta ja matalasta rakenteesta. Ne ovat usein erittäin yksilöllisiä ja sisältävät monia erilaisia lisävarusteita. Cruiser-moottoripyörät ovat rentoja ja mukavia ajaa. Ne ovat yleensä suurempia kuin sporttisemmat moottoripyörät ja niiden ajoasento on rennompi. Cruiser-moottoripyöriä käytetään usein pidemmillä matkoilla ja niissä on usein monia erilaisia mukavuutta lisääviä varusteita, kuten esimerkiksi matkatavaratelineet. Tunnettuja custommoottoripyörämerkkejä ovat mm. Harley-Davidson, Indian Motorcycle ja Victory Motorcycles.

Kaikki nämä moottoripyörätyypit ovat omalla tavallaan uniikkeja ja tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja kokemuksia. On tärkeää valita omaan käyttöön sopiva ja mieluisa moottoripyörätyyppi, jotta ajaminen on mahdollisimman mukavaa ja turvallista. J. Rinta-Joupilta on saatavilla moottoripyöriimme myös edullinen, moottoripyöriin soveltuva J. Autorahoitus, J. Autoturva Moto, sekä J. Autovakuutus, eli kasko.

Katso kaikki moottoripyörät!

 125 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 125 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Cafe racer on sporttinen moottoripyörätyyppi, joka sai alkunsa Britanniassa 1950-luvulla. Cafe racerit ovat kevyitä, ketteriä ja nopeita moottoripyöriä, joiden ulkonäkö on yksinkertainen ja klassinen. Cafe Racer -kulttuuri korostaa kustomointia ja yksilöllisyyttä. Vaikka Cafe Racer -moottoripyörissä on vahva retrohenki, niissä voi olla myös modernia tekniikkaa. Tämä yhdistelmä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia klassisen moottoripyöräilyn tunnelmasta samalla kun hyödyt nykyaikaisista ominaisuuksista, kuten tehokkaasta moottorista ja edistyksellisestä jousituksesta.

Chopperit ovat pitkähaarukkaisia ja matalia moottoripyöriä, joiden rakenteessa korostuvat yksilölliset lisävarusteet ja muokkaukset. Chopperit ovat usein raskaita ja vaikeakäyttöisiä, mutta niiden ulkonäkö on näyttävä ja huomiota herättävä.

Bobberit ovat yksinkertaisia ja minimalistisia moottoripyöriä, jotka muistuttavat paljon choppereita. Bobber-moottoripyörät tarjoavat rennon ajoasennon ja niiden ulkonäköä on kuitenkin pelkistetty entisestään ja pyörästä on poistettu kaikki turha, jotta siitä on tullut tyylillisesti ajaton, kevyempi ja helpommin käsiteltävä. Bobber-moottoripyörä tunnetaan erityisesti pelkistetystä ja retrohenkisestä ulkonäöstään. Bobberit ovat usein mukautettuja versioita perinteisistä cruiser-moottoripyöristä, ja niissä korostetaan yksinkertaisuutta ja minimalistista muotoilua. Tärkeä osa bobber-tyyliä on poistaa kaikki ylimääräinen koristelu ja tarpeeton varustelu, jotta saavutetaan puhdas ja virtaviivainen ulkonäkö.

Muscle bike on pyörä, joka yhdistää sporttisuuden ja voiman. Ne ovat yleensä suuria ja voimakkaita moottoripyöriä, joiden moottorit ovat erittäin tehokkaita ja ulkonäkö on aggressiivinen.

Custom-moottoripyörät ovat yksilöllisiä pyöriä, joiden ulkonäköä on muokattu omien mieltymysten mukaan. Niitä voidaan rakentaa moniin erilaisiin tarkoituksiin, kuten matkapyöriksi, cruisereiksi tai vaikkapa kilpailukäyttöön.

Cruiserit ovat rentoja ja mukavia ajaa. Niissä on yleensä suurempi runko kuin sporttisemmissa pyörissä ja ajoasento on rennompi. Cruiserit ovat suosittuja matkapyöriä, joissa on usein paljon erilaisia mukavuutta lisääviä varusteita.

Scramblerit ovat nakupyöriä, joita on muokattu paremmin soveltumaan maastoajoon. Niiden renkaat ovat karkeakuvioiset, ja pyörien alusta on usein vahvistettu kestämään kovempia iskuja.

Retro-tyyliset moottoripyörät ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Ne ovat usein nakupyöriä, joiden ulkonäkö on muistuttaa vanhempia moottoripyöriä. Näissä pyörissä korostuu klassinen muotoilu ja huolella valittu viimeistely, ja ne tarjoavatkin nostalgisen ajokokemuksen.

Kaikki edellä mainitut moottoripyörätyypit tarjoavat omanlaisensa ajokokemuksen ja ulkonäön. Jokaisella pyörätyypillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten oikean pyörän valinta riippuu paljon siitä, millaiseen käyttöön pyörä on tarkoitus hankkia.