• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rahoitustarjous: Erä uusia Kia- ja Ford-malleja alkaen 1 % korolla. Tutustu ja osta!
Käytetyt moottoripyörät: Enduro, Cross, All Road ja Off Road
Käytetyt Enduro-, Cross-, All Road- ja Off Road-moottoripyörät

Käytetyt Enduro-, Cross-, All Road- ja Off Road-moottoripyörät

Enduro-, cross-, all road- ja off road-moottoripyörät ovat erinomaisia vaihtoehtoja kaikille teille. Ne soveltuvat myös hyvin sorateille ja jotkut jopa luonnossa kulkemiseen. Jokaisella pyörätyypillä on omat ominaisuutensa, jotka tekevät niistä sopivia erilaisille ajokokemuksille. Käytetty crossipyörä, käytetty enduro-moottoripyörä tai muu käytetty off road-moottoripyörä voi olla hyvä valinta aloitteleville harrastajille, sillä ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn edullisempaan hintaan. Olipa kyseessä sitten enduro-, cross-, all road- tai off road-moottoripyörä, oikean pyörän valinta riippuu paljon siitä, millaiseen ajokokemukseen pyörä suunnitellaan käytettäväksi.

J. Rinta-Joupilta moottoripyöriimme myös edullinen, moottoripyöriin soveltuva J. Autorahoitus, J. Autoturva Moto, sekä J. Autovakuutus, eli kasko.

Katso kaikki moottoripyörät!

 37 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 37 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Crossipyörät ovat suunniteltu ajettavaksi erityisesti motocross-radoilla. Ne ovat kevyitä ja erittäin tehokkaita, ja niissä on korkea jousitus, joka mahdollistaa helpot hypyt ja kaarteiden läpiajon. Käytetty crossipyörä voi olla erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla lajia edullisemmin.

Enduro-moottoripyörät ovat monikäyttöisiä pyöriä, jotka soveltuvat hyvin kaikenlaisille maastoille. Ne ovat yleensä varustettu korkealla jousituksella, jonka avulla kuljettaja voi ajaa hankalissakin maastoissa. Käytetty enduro-moottoripyörä voi olla hyvä valinta maastoajoon harrastuksena, sillä se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn edullisempaan hintaan.

All road-moottoripyörät ovat suunniteltu ajettavaksi kaikilla teillä, niin soralla kuin asfaltillakin. Ne ovat yleensä varustettu korkealla jousituksella, jonka avulla kuljettaja voi ajaa maastossa, mutta niissä on myös mukava ajoasento ja tehokas moottori, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn myös asfalttitiellä.

Off road-moottoripyörät ovat erikoistuneet ajamiseen hankalassa maastossa, kuten metsissä ja vuoristoissa. Niissä on korkea jousitus, tehokas moottori ja paksut renkaat, jotka mahdollistavat ajamisen haastavissakin olosuhteissa.