• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Moottoripyörät: Husqvarna SM Supermoto
Moottoripyörät: Husqvarna SM Supermoto
Käytetyt Husqvarna SM -moottoripyörät ja vaihtopyörät

Käytetyt Husqvarna SM -moottoripyörät ja vaihtopyörät

Tervetuloa Husqvarna SM -supermoton maailmaan, missä katupyörän tyylikkyys kohtaa radan hurman! Koe adrenaliinin virta ja hallittavuus, kun astut Husqvarna SM:n satulaan. Tämä moottoripyörä on suunniteltu intohimoisille kuljettajille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että suorituskykyä. Husqvarna SM erottuu joukosta virittämällä 125-kuutioisen moottorin optimaaliseen tasapainoon. Viritysasteen lasku ei ainoastaan pidentänyt moottorin huoltoväliä vaan tarjoaa myös voimaa, joka tuntuu pirteänä ja vetävänä alakierroksilta asti. Tämä ei ole vain moottoripyörä – se on elämys! Käännä päitä ja hallitse tietä tällä huippuluokan supermotolla! Ominaisuuksiltaan Husqvarna SM on helppokäyttöinen, kevyt ja ketterä. Se tarjoaa sinulle hallinnan tunteen, joka tekee ajamisesta nautinnon – olit sitten aloittelija tai kokenut kuljettaja. Osat ovat vaihdettavissa muiden Husqvarnan mallien kanssa, joten varaosien hankinta on vaivatonta ja edullista. Helppo huollettavuus, kestävyys ja suorituskyky tekevät siitä luotettavan kumppanin tiellä. Astu rohkeasti Husqvarna SMS:n selkään ja koe, miten jokainen ajokerta muuttuu seikkailuksi. Tartu tilaisuuteen ja omista Husqvarna SM -supermoto – tuo elävää intohimoa jokaiseen ajopäivään!

Laadukkaat käytetyt Husqvarna SM -moottoripyörät hankit kätevästi J. Rinta-Joupilta. Moottoripyöriimme on saatavilla J. autoturva moto ja myös edullinen rahoitus, sekä kaskovakuutus.

Tutustu kaikkiin Husqvarna moottoripyöriin ja crossi-, enduro-, allroad- ja offroad-moottoripyöriin, sekä J. Rinta-Joupilla myynnissä oleviin moottoripyöriin.

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä