• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha VMX V-MAX
Käytetyt moottoripyörät: Yamaha VMX V-MAX
Käytetyt Yamaha VMX -moottoripyörät

Käytetyt Yamaha VMX -moottoripyörät

Katso valikoimamme käytetyt Yamaha VMX moottoripyörät, jotka tarjoavat voimaa, tyyliä ja unohtumattomia ajokokemuksia moottoripyöräharrastajille kaikkialla. Yamaha VMX, tuttavallisemmin Yamaha V-MAX, ovat legendaarisia moottoripyöriä, jotka tunnetaan tinkimättömästä suorituskyvystään ja hienostuneesta muotoilustaan. Valikoimassamme on laadukkaita käytettyjä pyöriä, jotka ovat valmiita lähtemään kanssasi seikkailuihin niin maanteille kuin mutkateillekin. Yamaha V-MAX moottoripyörät tarjoavat moitteetonta ajokokemusta heti ensimmäisestä polkaisusta lähtien. Olitpa sitten kokenut moottoripyöräilijä tai vasta-alkaja, nämä pyörät tarjoavat sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän voimaa, hallittavuutta ja ajonautintoa. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja löydä oma Yamaha VMX tai V-MAX moottoripyöräsi. Tartu tilaisuuteen astua moottoripyörän satulaan ja koe vapauden ja jännityksen tunne tien päällä täysin uudella tavalla.

J. Rinta-Joupilta ostat edulliset käytetyt Yamaha VMX-moottoripyörät. Käytettyihin moottoripyöriimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva Moto sekä J. autovakuutus.

Tutustu myös muihin varastosta löytyviin Yamaha-moottoripyöriin, custom moottoripyöriin ja kaikkiin J. Rinta-Joupilla myynnissä oleviin moottoripyöriin.

 1 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 1 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä