• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Ostamme autoja Helsingissä!

Myy autosi autoliikkeeseen Helsingissä. Ostopalvelullamme on tuhansia tyytyväisiä auton myyjiä. Palvelemme sinua laajasti myös Helsingin alueella - meillä myyt vaivatta autosi tai muun ajoneuvon ja saat rahat nopeasti tilillesi.

Myy ajoneuvosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.
*) kenttä pakollinen

Onko asuunpaikkasi Helsinki? Me ostamme autosi!

Asutko Helsingissä? Haluatko myydä autosi nopeasti, helposti ja turvallisesti - sekä saada rahat nopeasti tilille? Myy autosi helposti meille Helsingin autoliikkeeseen!

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista ja jälleenmyyvistä autokaupoista, myös Helsingissä. J. Rinta-Jouppi antaa autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan puolestasi. Hoidamme puolestasi kaikki kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Saat rahat tilillesi heti.

Ostamme Helsinkiin jatkuvasti hyväkuntoisia henkilö- ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja. Asiakkaamme ostavat meiltä vuosittain noin 18 000 vaihtoautoa. Meillä J. Rinta-Joupilla on vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä.

  • Vaihdamme autosi rahaan
  • Vaihdamme matkailuauton henkilöautoon
  • Vaihdamme kaksi autoa yhteen
  • Meillä voit vaihtaa autosi myös halvempaan

J. Rinta-Joupin Helsingin, Ala-Tikkurilan autoliike sijaitsee osoitteesta Aamuruskontie 6. Helsingin autoliikkeen henkilöstön auttaa sinua mielellään auton myymiseen liittyvissä asioissa. 

Ostamme Helsinkiin kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja Helsingin varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki mikä tahansa.


Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme, myös Helsingissä:

Lähetä autosi tai muun ajoneuvon tiedot meille Helsinkiin yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa ammattiostajillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse kello 10–18 numeroissa: 040 549 6100 tai 040 711 9868. Lisäksi voit ottaa yhteyttä chatissa. 


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!