• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Saimme rajoitetun lisäerän Bürstner J.Edition-matkailuautoja - Varaa esittelyaika!

J. Rinta-Jouppi Seinäjoki palkittiin Kian The Power to Surprise -palkinnolla

19.2.2020

Kuvassa: Kia Brand Director Rami Kittilä ja Kia-myyntipäällikkö Taina Sikanen J. Rinta-Jouppi Oy:n Seinäjoen pisteestä.

J. Rinta-Jouppi Oy - Lehdistötiedote 19. helmikuuta 2020

Autoliikeketju Jarmo Rinta-Jouppi Oy:n Seinäjoen toimipiste on Bergé Auto Nordics Oy:n toimesta palkittu The Power to Surprise-palkinnolla 

Rinta-Jouppi Oy:n Seinäjoen toimipiste on palkittu Kian brändisloganin mukaisella The Power to Surprise -palkinnolla keskiviikkona 19. helmikuuta 2020 Seinäjoella. Kia-maahantuonnin luovuttama palkinto myönnettiin liikkeen erinomaisesta suoriutumisesta automyynnissä ja jälkimarkkinoinnissa.

 ”J. Rinta-Jouppi Oy Seinäjoki on yksi Suomen parhaita Kia-jälleenmyyjiämme. Vuosi 2019 oli Kialle kaikkien aikojen paras Suomessa. Seinäjoki on ollut perinteisesti yksi menestyksemme tukipilareista. Kian The Power to Surprise -palkinnon saaminen edellyttää huippusuoritusta autokaupan kaikilla osa-alueilla ”, sanoi Kia Brand Director Rami Kittilä palkitsemistilaisuudessa.

 Kian markkinaosuus oli Seinäjoella viime vuonna 8,7 prosenttia ja merkki oli yksi kaupungin myydyimmistä automerkeistä. J. Rinta-Jouppi avasi Seinäjoella vuosi sitten uudistuneen Kia-liikkeen, joka on yksi Suomen moderneimmista autotaloista.

 ”Olemme otettuja Kia-maahantuonnin myöntämästä palkinnosta, josta kunnia kuuluu koko henkilöstöllemme. Meillä on ollut ilo palvella Kia-asiakkaita menestyksellisesti Seinäjoella usean vuoden ajan. Kia on noussut yhdeksi markkinoiden halutuimmaksi automerkiksi laajan malliston ja luotettavuutensa ansiosta. Myös Kian panostus sähköisiin autoihin sekä varsinkin hybridimalleihin on herättänyt täällä Seinäjoen alueella asiakkaissa kiinnostusta”, kertoi Kia-myyntipäällikkö Taina Sikanen J. Rinta-Jouppi Oy:ltä.

 

Lisätiedot: Markku Ala-Hakuni, J. Rinta-Jouppi Oy, myyntijohtaja, puh. +358 40 736 6800

Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 15. toimipistettä kymmenellä eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 200 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 17 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Opel, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.

Takaisin tiedotteisiin