• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Uusi Kia EV6

Moderni ja sporttinen uusi Kia EV6 on suunniteltu inspiroimaan.

Takaisin

Uudet Kia EV6 -autot J. Rinta-Joupilta!

Kian hybridi- ja sähköautomalliston täyssähköinen EV6 on suunniteltu insiproimaan ja johtamaan akkukäyttöisten autojen vallankumousta. EV6 on Kian ensimmäinen täyssähköauto, joka on rakennettu uudelle E-GMP-sähköautoalustalle. EV6:n 800V nopea latausjärjestelmä mahdollistaa pikalatauksen, jolla 100 km toimintamatka on saavutettavissa alle 4.5 minuutissa. Akun lataus 10% -> 80% on mahdollista suorittaa jopa alle 18 minuutissa.

Kia EV6 on palkittu Vuoden Auto 2022 -tittelillä ja kehuja sille sataa ajettavuudesta, akkutehosta sekä nopeasta latausajasta. Myös auton sisätilat, turvallisuus ja kuljettajan avustinjärjestelmät ovat keränneet hurjasti kiitosta.

Uusi täyssähköinen Kia EV6 on varustettu erottuvalla ja sporttisella muotoilulla. Auton matkustamo on kuin astuisi tulevaisuuteen, valtava kaareva näyttö on tehostamassa ja helpottamassa ajokokemusta. EV6:ssa on normaalia enemmän tavaratilaa, takaa löytyvän suuren tavaratilan lisäksi autosta löytyy myös etutavaratila. Yhdessä ne tarjoavat jopa 572 litraa säilytystilaa.

Osta oma uusi Kia EV6 -autosi J. Rinta-Joupilta. Saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, sekä J. autovakuutus, eli kasko.

Täältä löydät kaikki uudet Kia-autot. Meiltä myös laadukas Kia-merkkihuolto.

Katso kaikki valtakunnalliset Kia-kampanjat ja -tarjoukset. J. Rinta-Joupin Kia-myynti ja huolto sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella.

 25 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 25 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä