• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Uudet Kia-autot

Uusi Kia J. Rinta-Joupilta! Erinomaiset ja laadukkaat uudet Kia-autot ja esittelyautot heti ajoon laajasta valikoimasta.

Takaisin

Ota hallintaan autosi kokonaiskulut!

Kia-huolenpitosopimus tarjoaa Kian omistajalle huoletonta autoilua, edullisesti!

Uudet Kia-automallit J. Rinta-Joupilta!

Osta J. Rinta-Joupilta uusi Kia! Laaja valikoima uusia Kia-autoja heti ajoon tai tilaukseen J. Rinta-Joupilta. Kia on eteläkorealainen ja kansainvälisesti palkittu automerkki, jonka suosioon vaikuttavat hyvä hinta-laatusuhde, ensiluokkainen turvallisuus, eurooppalaiseen makuun suunniteltu mallisto, sekä markkinoiden laajin, ainutlaatuinen 7 vuoden takuu.

Kia on noussut myös Suomessa yhdeksi maan suosituimmista uutena myydyistä automerkeistä. Pitkä takuu yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja huipputeknologiaan, ovat Kian menestyksen kulmakivet. Lisäksi uusiin Kia-autoihin on saatavana Kia-huolenpitosopimus, joka takaa osaltansa huolettoman matkanteon.

Uusi Kia-mallisto sisältää tällä hetkellä mallit Kia Picanto, Kia Rio, Kia Stonic, Kia Ceed, Kia ProCeed, Kia Niro, Kia XCeed, Kia e-Soul, Kia Sportage, Kia Sorento, Kia EV6 ja Kia EV9. Tervetuloa tutustumaan Kia uutuuksiin heti ensisilmäyksellä! Asiantuntevat Kia-myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan Kia-auton laajasta valikoimastamme. Esittelemme ylpeänä tuoreimmat Kia-mallistomme innovaatiot ja uutuudet.  – Kia uutuudet odottavat sinua!

Katso kaikki valtakunnalliset Kia-kampanjat ja -tarjoukset.

J. Rinta-Joupin Kia-myynti ja huolto sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella.

Katso tarkemmat tiedot tarjoamastamme Kia-merkkihuollosta

 254 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 254 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä