• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Nyt käytettyihin sähköautoihin rajoitetun ajan 1,49 % + kulut -korkotarjous! Tartu tarjoukseen >>
Uudet autot: Kia-mallisto
Uudet autot: Kia-mallisto
Uudet Kia-automallit J. Rinta-Joupilta!

Uudet Kia-automallit J. Rinta-Joupilta!

Osta J. Rinta-Joupilta uusi Kia! Laaja valikoima uusia Kia-henkilöautoja ja -esittelyautoja heti ajoon J. Rinta-Joupilta. Kia on eteläkorealainen ja kansainvälisesti palkittu automerkki, jonka suosioon vaikuttavat hyvä hinta-laatusuhde, ensiluokkainen turvallisuus, eurooppalaiseen makuun suunniteltu mallisto, sekä markkinoiden laajin, ainutlaatuinen 7 vuoden takuu. Kia-malliston suosituimpiin kuuluvat mm. Picanto, Rio, Stonic, Ceed, XCeed, ProCeed, Niro hybridi plug-in ja electric mallit, Sportage, Sorento ja Kia EV6. Tutustu Kian monipuoliseen ajoneuvovalikoimaan, sekä merkin laajaan hybridi- ja sähköautomaailmaan meillä.

Katso kaikki ajankohtaiset maahantuojan Kia-kampanjat.

J. Rinta-Joupin Kia-myynti ja huolto sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Seinäjoella, sekä Tampereella.

Ajoneuvotyyppi

Näytä

Korimalli

Käyttövoima

Vaihteisto

Energialuokka

Vetotapa

ALV-vähennyskelpoinen

Väri

Hakutuloksia 260 kpl

Suosikit0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot

Kia, tai koko nimeltään Kia Motors Corporation on Etelä-Korean vanhin autojen valmistaja. Kia perustettiin alun perin jo vuonna 1944 Kyungsung Precision Industry -nimiseksi yritykseksi. Itse Kia perustettiin vuonna 1946 ja sen kotipaikka on Soul (Seoul).

Kialla on jakeluverkosto yli 150 maassa ja se on yksi Suomen 2000-luvun ostetuimpia ja suosituimpia automerkkejä. Vuonna 2012 Kia oli yksi Euroopan automarkkinoiden eniten kasvaneista automerkeistä.

Kian suosituimpia automalleja ovat Kia Niro, Kia Rio, Kia Ceed ja Kia Sportage.

Koko Kian toiminta lähti liikkeelle polkupyörien varaosista ja myöhemmin laajeni polkupyörien valmistukseen. 60-luvulla yritys laajensi toimintaansa moottoripyörien valmistukseen ja pikkuhiljaa otti tuotantoonsa myös kolmipyöräiset tavara-autot. Ensimmäinen Kian valmistama nelipyöräinen auto oli vuonna 1971 lanseerattu tavara-automalli nimeltään Titan. Kolme vuotta myöhemmin tuli markkinoille ensimmäinen Kian henkilöautomalli, Kia Brisa.

90-luvulla Kia aloitti nopean kansainvälistymisensä. Uudelleennimetty Kia Motors -yritys perusti tutkimuskeskukset Japaniin ja Yhdysvaltoihin. Euroopassa Kia yritti läpimurtoa automallilla Sephia. Aasian talouskriisi toi omat haasteensa toimintaan, mutta 2000-luvulla perustettu autoryhmä mahdollisti yritykselle synergiaetuja ja kehitysresursseja, joiden puitteissa Kia nousi hurjaa vauhtia automaailman huipulle.

Vuonna 2006 Kia aloitti autonvalmistuksen Euroopan mantereella. Se investoi tehtaaseen Slovakian Zilinassa ja otti tuotantoonsa Kia Cee’din. Cee’d saavutti ensimmäisenä korealaisena automerkkinä täydet viisi tähteä Euro NCAP-törmäystestissä ja nousi tasaiseen tahtiin Euroopan ostetuimpien autojen listoilla. Cee’din jälkeen Euroopan tehdas alkoi valmistaa katumaasturi Kia Sportagea. Slovakian tehtaalle myönnettiin ISO 14001 -ympäristösertifikaatti sen vastuullisesta, ympäristön huomioonottavasta toimintatavasta.

Myöhemmin Kia yksinkertaisti Kia Cee’din kirjoitusasun kansainvälisempään ja helppolukuisempaan muotoon; Kia Ceediksi.

Kian toiminta Suomessa alkoi vuonna 2004 maahantuonnin laajentuessa. Vuotta myöhemmin Kia Motorsin markkinaosuus uusista kotimaassa myydyistä henkilöautoista oli jo niin suuri, että yritys ylsi 16. ostetuimman automerkin joukkoon. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2006, kun ensimmäisen sukupolven Kia Ceed esiteltiin yhdessä laajan, seitsemän vuoden takuun kanssa. Pitkän takuun kautta asiakkaiden epäilyt autojen laadusta haihtuivat, mikä takasi Kialle vauhdikkaan nousun myyntilistoilla.

Tällä hetkellä Kian myyntivaltteja ovat laadun lisäksi ehdottomasti malliston nopea kehitys ja nuorekkuus, sekä täyssähköautojen valikoima.

Kia on tunnettu markkinoiden laajimmasta, vuonna 2006 lanseeratusta seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin tehdastakuusta. Alun perin ideana oli, että pidennetty takuu tulisi Kialla halvemmaksi kuin suuret, laadusta julistavat mainoskampanjat. Kia näytti tietä pioneerina ja tämän jälkeen moni muu merkki on seurannut perästä.

Kia on perustamisestaan lähtien edennyt tavoitteissaan päämäärätietoisesti. Yrityksen visiona on tulla autoalan vastuullisimmaksi brändiksi 2020-luvun aikana ja sen keskiössä on Kian sähköinen automallisto, kuten Kia e-Niro ja EV6. Kia tavoitteleekin lähes 7 % osuutta sähköautojen markkinasta, joka on kunnianhimoinen tavoite. Kialta onkin luvassa mielenkiintoisia sähköautomalleja ja autouutuuksia tulevina vuosina. Kian avaintekijät kilpailumielessä ovat viime aikoina olleet tuotantopanostukset hybridi- ja sähköautomallistoon, sekä urheilullisiin GT- ja GT-line-malleihin. Näistä esimerkkinä Kia Stinger GT.

Kuljettaminen, liikkuminen ja ennen kaikkea liikkuvuus ovat Kialle ihmisoikeuksiksi luokiteltavia asioita. Kia Motors yrityksenä onkin rakennettu sen ideologian varaan, että yritys luo autonvalmistuksen lisäksi kestäviä liikkumisratkaisuja asiakkaillensa. Se aikoo laajentaa toimintaansa tulevaisuudessa erilaisten palveluiden ja liikkumistuotteiden puolelle. Samalla yritys uskoo vahvasti kierrätettyjen materiaalien käyttöön ja puhtaan energian tuomaan hyötyyn. Visiota tukemaan on luotu brändin yritysslogan: ”Movement that inspires”.

Me J. Rinta-Joupilla olemme virallinen Kia-jälleenmyyjä ja merkkihuoltoasiantuntija. Lisäksi ostamme sisään käytettyjä Kia-autoja, joten valikoimasta löytyy jatkuvasti useita uusia Kia-autoja, sekä laadukkaita Kia-vaihtoautoja juuri sinulle sopivilla varusteilla. Helpoiten tutustut laajaan Kia-valikoimaan käyttämällä tältä sivulta löytyvää autohakua, jolla pääset etsimään tarkasti juuri niillä ominaisuuksilla varustettuja Kia-henkilöautoja kuin haluat. 

Mikäli auton vaihto on ajankohtainen, Kia on erittäin hyvä ja laadukas vaihtoehto uudeksi kulkupeliksi. Valitsemalla Kian varmistat, että allasi on laadukas kulkupeli ja markkinoiden laajin tehdastakuu. Ota rohkeasti yhteyttä chat-palvelussamme tai kiiruhda merkkiliikkeeseen paikan päälle.

Myynnissä olevat uudet Kia-autot löydät J. Rinta-Joupin Helsingin, Kuopion, Seinäjoen (Jouppilantie) sekä Tampereen (Lielahti) autoliikkeistä, jossa kokeneet ja osaavat Kia-myyjät palvelevat sinua ammattitaidolla. Virallinen Kia-merkkihuolto löytyy Seinäjoen (Herralankatu), Kuopion sekä Helsingin toimipisteistä. Tervetuloa Kia-kaupoille jo tänään!