• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt sähköautot korko 3,99 % + kulut. ⚡ Tutustu ja osta!

Helsinki, Taka-Töölö, Autojen ostotoimisto

Linnankoskenkatu 10, 00250 HELSINKI Ajo-ohjeet

Autojen ostotoimisto Helsinki | J. Rinta-Jouppi


Helsingin keskustan, Taka-Töölön ostotoimisto on erikoistunut autojen ja erilaisten ajoneuvojen ostoon. Helsingin toimipisteestä löytyy myös ajoneuvojen myyntipalvelu. Käytetyn ajoneuvon tai auton myynti liikkeeseen onnistuu meillä helposti myyntilomakkeella, tai voit myös myydä vanhan autosi meille ottamalla suoraan yhteyttä ostajiimme.

Ostamme käytettyjä henkilöautoja, pakettiautoja, matkailuajoneuvoja ja yritysautoja. Näiden ohella voit tarjota meille myös muitakin moottoriajoneuvoja, kuten moottoripyöriä, veneitä, ja esimerkiksi maansiirto- ja työkoneita. Meille voit myydä ajoneuvosi helposti, turvallisesti ja nopeasti. Voit myös ostaa toimistosta minkä tahansa ketjumme varaston auton suoraan kotipihaan toimitettuna!

Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella palvelee myös suurempi Helsingin Ala-Tikkurilan autoliike. Lähipalvelualueeseemme kuuluu erityisesti pääkaupunkiseutu, Helsinki ja Helsingin keskusta: Töölö, Kamppi, Kallio, Malmi, Pasila, Vuosaari, Herttoniemi sekä Viikki.

Muistathan, että Helsingin ostotoimiston lisäksi myyjämme ostavat autoja aukioloaikojemme puitteissa kaikissa toimipisteissämme ympäri Suomea!

Toimipisteen Helsinki, Ala-Tikkurila autot

Näytä kaikki
Autojen ostotoimisto Helsinki | J. Rinta-Jouppi

J. Rinta-Jouppi ostotoimisto - Yhteystiedot

Aukioloajat

ma – pe 10 – 18

J. Rinta-Jouppi ostotoimisto - Henkilöstö

Ostotoimisto

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100