• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Matkailuajoneuvot | Puoli-integroitu
Matkailuautot puoli-integroitukorimalli

Matkailuautot puoli-integroitukorimalli

Etsitkö täydellistä puoli-integroitua matkailuautoa, joka yhdistää mukavuuden ja joustavuuden? Selaa laajaa valikoimaamme puoli-integroituja matkailuautoja ja löydä oma tyyliisi sopiva matkakumppani. Puoli-integroidut asuntoautot tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen matkustamisesta, ja valikoimastamme löydät varmasti laadukkaan ja luotettavan vaihtoehdon. Jokainen puoli-integroitu matkailuauto on suunniteltu tarjoamaan tilaa, käytännöllisyyttä ja matkustusmukavuutta. Tutustu eri malleihin ja varustetasoihin löytääksesi juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa mielessäsi viikonloppuretki luontoon tai pidempi seikkailu, puoli-integroidut asuntoautot tarjoavat vapauden ja joustavuuden, joita tarvitset matkallasi.Tutustu valikoimaamme nyt ja löydä täydellinen puoli-integroitu matkailuauto – osta laatu ja vapaus matkustaa juuri niin kuin haluat! Varaa itsellesi koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella. Edustamiamme uusia matkailuautomerkkejä ovat KabeAdriaBürstner ja Sun Living. Valikoimastamme löydät myös alkovi-, integroitu- ja retkeilyauto -korimalliset asuntoautot, sekä kattavan valikoiman asuntovaunuja.

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynnissä Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteissä myydään asuntoautoja.

Meiltä saatavilla matkailuajoneuvojen lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina, niin uusiin kuin käytettyihin matkailuajoneuvoihin.

Meiltä löydät myös käytetyt ja uudet asuntovaunut ja retkeilyautot. Sekä laadukas matkailuautojen huolto.

OSTETAAN hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Myy asuntoautosi meille!

 141 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 141 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä