• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Matkailuajoneuvot | Integroitu
Matkailuautot integroitukorimalli

Matkailuautot integroitukorimalli

Haluatko matkustaa ylellisyyttä ja tyyliä unohtamatta? Tutustu kiehtovaan maailmaan, joka avautuu integroitujen matkailuautojemme myötä. Laaja valikoimamme tarjoaa erilaisia integroituja asuntoautoja, jotka tyydyttävät vaativimmankin matkustajan tarpeet. Integroidut matkailuautot yhdistävät korkean suorituskyvyn, tilavuuden ja tyylikkään muotoilun tarjoten ainutlaatuisen matkakokemuksen. Laadukkaat sisätilat, modernit mukavuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät integroiduista asuntoautoista täydellisiä seuralaisia pitkille matkoille. Valikoimastamme löydät erilaisia malleja ja varustetasoja, jotta voit valita juuri sinulle sopivan matkakumppanin. Jokainen käytetty integroitu matkailuauto on huolellisesti tarkastettu varmistaaksemme sen parhaan mahdollisen kunnon. Selaa integroitujen matkailuautojemme valikoimaa nyt ja löydä oma unelmiesi matkakumppani. Osta laatu, tyyli ja vapaus matkustaa omalla tyylilläsi integroidun asuntoauton ohjaimissa!  Varaa itsellesi koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella. Edustamiamme uusia matkailuautomerkkejä ovat KabeAdriaBürstner ja Sun Living. Valikoimastamme löydät myös alkovi-, puoli-integroitu- ja retkeilyauto -korimalliset asuntoautot, sekä kattavan valikoiman asuntovaunuja.

J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvomyynnissä Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteissä myydään asuntoautoja.

Meiltä saatavilla matkailuajoneuvojen lisävarusteet ja tarvikkeet valmiiksi asennettuina, niin uusiin kuin käytettyihin matkailuajoneuvoihin.

Meiltä löydät myös käytetyt ja uudet asuntovaunut ja retkeilyautot. Sekä laadukas matkailuautojen huolto.

OSTETAAN hyväkuntoisia matkailuautoja, -vaunuja ja retkeilyautoja. Myy asuntoautosi meille!

 20 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 20 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä