• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

7.9.2021

Elokuun myydyimmät vaihtoautomerkit olivat Volvo, Ford ja Mercedes-Benz

Kotimaisen autoliikeketju Jarmo Rinta-Jouppi Oy:n tilastojen mukaan kotimaan vaihtoautokauppa käy nyt todella vilkkaana. Yrityksen käytettyjen autojen myynti kasvoi elokuussa 2021 peräti 7,4 % viime vuoden vastaaviin myyntilukemiin verrattuna. Myydyin vaihtoautomerkki oli elokuussa Volvo, joka muodosti noin 9,9 % prosentin osuuden kaikista ketjun myymistä vaihtoautoista. Volvon jälkeen myydyimmät käytettyjen autojen merkit olivat järjestyksessä Ford ja Mercedes-Benz.

”Käytettyjen autojen myyntitilastot näyttävät, että asiakkaat etsivät nyt luotettavia ja kestäviä ajoneuvoja, joissa arvo säilyy pitkään. Nyt haetaan ennen kaikkea autoja ja merkkejä, jotka on todettu pitkällä aikavälillä laadukkaiksi vaihtoehdoiksi tien päälle. Ei ole siis yllättävää, että Suomen olosuhteisiin hyvin soveltuva Volvo on ollut kysytty kesän lähestyessä loppuaan,” kertoo J. Rinta-Joupin toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi

TOP 5 Myydyimmät vaihtoautomerkit elokuussa 2021

Osuus kaikista myydyistä vaihtoautoista

1. VOLVO

9,89 %

2. FORD

9,33 %

3. MERCEDES-BENZ

9,27 %

4. VOLKSWAGEN

8,89 %

5. TOYOTA

7,52 %

Rinta-Joupin myyntitilastojen mukaan elokuun myydyin yksittäinen automalli käytetyissä autoissa oli Volkswagen Golf. Tätä seurasivat myyntimäärissä järjestyksessä toiseksi myydyimpänä vaihtoautomallina Skoda Octavia ja kolmanneksi myydyimpänä Ford Focus.

”Yrityksemme elokuun kaupallisen menestyksen salaisuutena voidaan pitää tarkkaan laskelmoitua ja aktiivisesti toteutettua autojen ostotoimintaa. Suunnitelmallisten ostojen avulla saavutimme runsaan ja kaupallisesti houkuttelevan varaston. Vaihtoautokaupan positiivinen markkinavire näyttää jatkuvan edelleen, joka tarkoittaa aggressiivista ostotoiminnan ylläpitämistä myös tulevina kuukausina. Autoa myyvien kannattaa nyt tarjota vanhoja ajoneuvojaan autoliikkeille, sillä moni ketju on valmis maksamaan kysytyistä automalleista hyvän hinnan”, toteaa myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni.

TOP 5 Myydyimmät vaihtoautomallit elokuussa 2021

1. Volkswagen Golf

2. Skoda Octavia

3. Ford Focus

4. Mercedes-Benz C-sarja

4. Mercedes-Benz E-sarja

 

 

Lisätiedot: Markku Ala-Hakuni, J. Rinta-Jouppi Oy, myyntijohtaja, puh. +358 40 736 6800

Kaikki myynnissä olevat käytetyt ajoneuvomme löydät täältä.

 

  
Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin. J. Rinta-Joupin pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.

Takaisin tiedotteisiin