• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Audi A3
Vaihtoautot: Audi A3
Audi A3 -vaihtoautot

Audi A3 -vaihtoautot

Audi A3 on tyylikäs ja kompakti automalli, joka hurmaa elegantilla muotoilullaan ja huippuluokan suorituskyvyllään. Audi A3 -vaihtoautot sopivat erityisesti niille, jotka arvostavat tarkkaa ajettavuutta, laadukasta sisätilaa ja edistyksellistä teknologiaa. A3-mallin hienostunut muotoilu ja urheilullinen luonne tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon. Tutustu Audi A3 -vaihtoautojen valikoimaan ja löydä itsellesi auto, joka hehkuu luksusta, dynaamisuutta ja ylivoimaista laatua.

Audi A3-mallin sporttisemmat versiot ovat Audi S3 ja Audi RS3, joista löytyy enemmän tehoa, urheilullista muotoilua ja parempaa suorituskykyä verrattuna perus-Audi A3 -malliin.

J. Rinta-Joupilta hankit käytetyt Audi A3 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Audi-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Audit. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Audi-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 24 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 24 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Audi A3 on vuodesta 1996 lähtien valmistettu henkilöautomalli. Se on tyyliltään urheilullinen ja kooltaan kompakti. A3 on yksi suosituimmista ja kysytyimmistä Audi-malleista.

Audi A3 Sportback sekä Audi A3 Sedan-mallit huokuvat urheilullisuutta ja ketterää ulkonäköä. Eritoten uudemmissa vuosimalleissa auton sporttisuus on tuotu muotoilussa aiempaa vahvemmin esille. Suurin ero mallien välillä näkyy auton peräosassa. Sportback-versiosta löytyy Sedania tilavampi takaosan tavaratila.

Onko Audi A3 hyvä auto? Audi A3 on yleisesti arvostettu ja hyvä perusauto. Se on loistava valinta premium-henkeä arvostavalle kuljettajalle. Audi A3:ssa on kohtuullinen kulutus ja sen ajettavuus on hyvin vakaa.

Audi A3 ei ole suoranainen tilaihme, vaan enemmänkin kompakti ja sporttinen vaihtoehto. A3 on sen huippusuosittua sisarmallia Audi A4:ää pienempi ja se sopii paremmin sellaiselle kuljettajalle, jolle väljät matkustamotilat eivät ole hankinnan ensisijainen peruste. Mikäli siis tarvitset enemmän kuljetustilaa, niin Audin mallisarjasta löytyy myös tilavampia vaihtoehtoja.

Paljonko Audi A3 maksaa? Audi A3:n hinta on valmistajan muihin mallisarjoihin verrattaessa maltillinen. Käytettynä sellaisen voi saada noin 5 000–25 000 euron hintaluokassa. Huokeammin varusteltujen käytettyjen A3-autojen hinnat voivat nousta arviolta noin 30 000–45 000 euroon.

Mistä Audi A3:sia voi ostaa? J. Rinta-Joupilta löydät hyvin kattavan valikoiman käytettyjä Audi A3-autoja. Saatavilla on A3-autoja monessa eri hintaluokassa, vuosimallissa, värityksessä sekä erilaisin käyttövoimin. Löydä sinulle sopivin käytetty Audi A3 J. Rinta-Joupilta!

Mitä öljyä Audi A3:een? Audi kertoo materiaaleissaan, että Audi-autoissa käytettävien öljyjen tulee olla sovellettavan Audi-öljyn laatustandardin mukaisia, eikä muita moottoriöljyjä saa niissä käyttää. Lisätietoja hyväksytyistä moottoriöljyistä löydät valmistajan verkkosivuilta tai selvittämällä suoraan merkkihuollon ammattilaiselta.

Mikäli olet epävarma hankinnasta, niin sen tueksi on järkevää tutkia internetistä eri henkilöiden käyttökokemuksia Audi A3:sta. Internetissä toimivista videopalveluista löytyy paljon hyödyllistä sisältöä Audi A3:een liittyen, jonka avulla saat tarkemman kuvan sen ominaisuuksista ja toimivuudesta.

Voit varata verkkosivuiltamme koeajon haluamaasi Audi A3:een helposti ja nopeasti. Koeajon avulla saat parhaan tuntuman autoon. Se helpottaa, luo varmuutta sekä tuo turvallisuutta hankintaan.

J. Rinta-Joupilla myydään käytettyjä Audi A3 -autoja. Saatavilla on jatkuvasti vaihtuva ja monipuolinen A3-valikoima, josta löytyy varmasti se sinulle sopivin Audi A3 alle. Lisäkysymyksiä Audiin tai sen A3-malliin liittyen voit esittää ammattitaitoiselle henkilökunnallemme ottamalla yhteyttä puhelimitse tai saapumalla J. Rinta-Joupin myymälään. Tervetuloa ostoksille!