• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: SEAT
Vaihtoautot: SEAT
SEAT-vaihtoautot

SEAT-vaihtoautot

Espanjalainen SEAT omaa 70-vuoden kokemuksen autojen valmistuksesta. J. Rinta-Joupin SEAT-vaihtoautovalikoimasta löydät luotettavat ja laadukkaat SEAT-henkilöautot, pikkuautot, perheautot ja tila-autot. SEAT-autot ovat tunnettuja hemmottelevien sisätilojen lisäksi tyylikkäästä ulkonäöstään. Ne ovat ihmiskeskeisiä ja turvallisia ajoneuvovalintoja matkalle kuin matkalle.

Suosittuja SEAT-malleja ovat klassinen SEAT Leon, ja sen tehokkaampi SEAT Leon ST -malli, SEAT Ateca, SEAT ibiza, SEAT Mii, SEAT Alhambra sekä SEAT Tarraco. J. Rinta-Joupilta löydät käytetyt myytävät SEAT-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva sekä J. autovakuutus eli kasko.

Katso tarjoushintaiset SEAT-vaihtoautot tai varaa meiltä laadukas SEAT-huolto.

 43 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 43 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Henkilöautovalmistaja, joka tarjoilee nykyaikaista muotoilua, huipputeknologiaa ja tuoreita innovaatioita eri kokoluokissa – sellainen on espanjalainen automerkki SEAT. Automerkin nimi tulee espanjan kielestä, sanoista Sociedad Española de Automóviles de Turismo – eli vapaasti suomennettuna ”henkilöautoja valmistava espanjalainen yritys”. SEAT-merkki on osa Volkswagen-konsernia.

SEATin kotipaikka on Espanjassa, Martorellissa, Barcelonan alueella. Valmistaja tuottaa vuosittain noin puoli miljoonaa autoa. SEATin henkilöautoissa hyödynnetään konsernin muiden merkkien tavoin yhteistä autotekniikkaa. SEAT on yrityksen omien sanojen mukaan sporttinen ja urheilullinen automerkki. SEATin suosituin automalli on SEAT Leon ja automerkki on erityisen pidetty Saksassa.

SEAT perustettiin alun perin vuonna 1950 valtio-omisteisena holding-yhtiönä ”Nacional de Industriana”. Kolme vuotta myöhemmin SEAT starttasi Fiat-automallien lisenssivalmistuksen, jota jatkui kymmeniä vuosia. SEATin automalli SEAT 600 osoittautui valmistajalle erityisen arvokkaaksi ja se auttoi Espanjaa autoistumaan kunnolla. Myöhemmin markkinoille esiteltiin suosittu SEAT 800 -automalli. SEAT valmisti ensimmäiset niin sanotut vientiautomallinsa ensimmäistä kertaa vuonna 1983 SEAT Ronda -nimellä. Fiat irtautui toiminnasta vuonna 1980 ja Volkswagenin kanssa SEAT yhdisti voimansa 1982.

80-luvulla SEAT lanseerasi SEAT Panda -automallin, joka kohosi nopeasti Espanjan suosituimmaksi henkilöautoksi. Sen sisätilat oli suunniteltu yksinkertaisiksi, käytännöllisiksi ja istuinpäälliset oli helppo pestä. Auto oli eritoten nuorten aikuisten suosikki.

SEATin tunnetuin ja tärkein malli on nimeltänsä SEAT Ibiza. SEAT Ibiza valmistui ensimmäisen kerran 27.4.1985. Se oli SEATin ja italialaisen suunnittelijan Giugiarin, sekä saksalaisten Karmannin ja Porchen yhteistyön tulos. SEAT Ibiza teki SEATia tunnetuksi urakalla – autoa pidetään merkin karismaattisimpana yksittäisenä automallina.

Suosittuja SEAT-automalleja ovat muun muassa vuonna 1998 Pariisin automessuilla julkistettu SEAT Toledo, joka oli myös ensimmäinen Volkswagen Groupin SEAT-automalli. Muita tunnettuja ja suosittuja malleja ovat 2004 julkaistu pikkuauto SEAT Altea, sekä 2012 julkaistu SEAT Mii ja 2016 lanseerattu SEATin ensimmäinen kaupunkimaasturi SEAT Ateca. SEAT Mii sai aikoinaan viisi Euro NCAP-tähteä autoalan arvosteluissa.

Me J. Rinta-Joupilla hankimme varastoomme koko ajan tuoreita SEAT-vaihtoautoja käytettynä. Vaihtoautovalikoimastamme löytyy useita erilaisia SEAT-malleja erilaisilla varusteilla ja käyttövoimilla. Meiltä löydät varmasti juuri sinulle itsellesi sopivimman käytetyn SEAT-henkilöauton. Helpoiten tutustut myytäviin autoihimme käyttämällä tältäkin sivulta löytyvää autohakua apunasi.

Kun ostat SEAT-vaihtoauton, saat kokea sporttisen ja modernin eurooppalaisen kulkuneuvon laadukkaan ajokokemuksen. SEAT toimii teillä kuin teillä ja takaa arjen sujumisen. Ota rohkeasti yhteyttä chatissa tai vaikka liikkeessä paikan päällä ja tehdään kaupat SEAT-vaihtoautosta jo tänään!