• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Tesla Model 3
Vaihtoautot: Tesla Model 3
Tesla Model 3 -vaihtoautot

Tesla Model 3 -vaihtoautot

Tesla Model 3 on viisiovinen hatchback-mallinen sähköauto, jota on valmistettu vuodesta 2017 lähtien. Model 3 on ensimmäinen keskivertokuluttajalle suunnattu Tesla-malli. Tesla Model 3 on kompakti, tyylikäs ja tehokas sähköauto, joka tarjoaa edistyksellistä ajokokemusta. Käytetyt Tesla Model 3 vaihtoautomme yhdistävät hienostuneen muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja pitkän toimintasäteen, tehdäkseen ajostasi nautinnollisen ja käytännöllisen. Ostaessasi käytetyn Tesla Model 3:n voit luottaa siihen, että saat laadukkaan ja luotettavan sähköauton, joka vastaa odotuksiasi. Koe ympäristöystävällinen ja tyylikäs ajokokemus Tesla Model 3:lla, ja astu kohti kestävän liikkumisen tulevaisuutta!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Tesla-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva. Osta itsellesi käytetty Tesla!

Katso kaikki myynnissä olevat Tesla-vaihtoautot. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot, kaikki sähköautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 

 33 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 33 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Minkälainen auto Tesla Model 3 on? Model 3 on Teslan suosituin malli, johtuen sen monille sopivasta kokoluokasta, että hintatasosta. Sen muotoilu niin ulkoa päin kuin sisältäkin on Teslalle tyypillisen futuristinen ja pelkistetty. Kaikki toiminnot ja säädöt ovat esimerkiksi kätketty elektroniseen näyttöön eli varsinaisia autoille tyypillisiä säätönappuloita ei Model 3 :ssa ole. Se kiihtyy sähköautoille tyypillisen nopeasti ja on erittäin mukavan sekä hiljainen ajaa. Uuden Tesla Model 3 huippunopeus on 261 km/h.  

Mistä käytetyn Tesla Model 3 vaihtoauton voi ostaa? Tesla Model 3 autoja on myynnissä paljon niin yksityisillä kuin autoliikkeilläkin. Model 3:sia onkin ostettu vuonna 2022 todella paljon ja se on monena kuukautena ollut yksi eniten myydyistä automalleista. Myös J. Rinta-Joupin vaihtoautojen valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan Model 3:sen. 

Paljon Tesla Model 3 maksaa? Model 3 on Teslan valmistamista autoista edullisimmasta päästä ja se onkin yhdessä polttoaineiden nousevan hintakehityksen kanssa johtanut siihen, että sen myynti on kasvanut Suomessa vuonna 2022 merkittävästi. Tesla Model 3 hinta käytettynä Suomessa vaihtelee vuosimallista, varusteista, ajetuista kilometreistä ja auton kunnosta riippuen, mutta tyypillisesti hinta asettuu käytettynä 40 000 tuhannen ja 60 000 tuhannen välille.  Rahoituksella ostaessa kk-erän suuruus asettuu noin 400 ja 700 euron välille, riippuen kulloisestakin rahoitustarjouksesta sekä mahdollisista käteismaksuista autoa ostaessa tai suuremmasta viimeisestä erästä. *

*Hintatiedot perustuvat tilanteeseen marraskuussa 2022

Mikä on Tesla Model 3 toimintamatka/toimintasäde? Model 3 toimintasäde eli range on kohtalaisen pitkä, mutta se riippuu auton vuosimallista. Lisäksi Model 3 on niin sanottu long range versio, jossa range on normaalia mallia pidempi. Tesla Model 3 toimintasäde asettuu vuosimallista ja alamallista riippuen noin 350 km ja 600 km välille. Auton rangeen vaikuttavat myös esimerkiksi ajotyyli sekä ulkolämpötila.

Mitkä ovat Tesla Model 3 mitat ja paino? Model 3 on ulkomitoiltaan kompaktiauto, jonka matkustamo tuntuu yllättävän avaralta ja tavaratila auton fyysisiin mittoihin nähden isolta. Tarkat Tesla Model 3 (vm. 2021) mitat ovat: pituus 4 694 mm, leveys 1 850 mm ja korkeus 1 443 mm. Akseliväli on 2 875 mm. Tavaratila on kooltansa 542 litraa. Tesla Model 3 ilmoitettu paino on 1 611 - 1 860 kg. Maavara on 140 mm.

Mikä on Tesla Model 3 takuu? Takuu on yhteneväinen muidenkin Teslojen kanssa. Auton normaalitakuu on 4 vuotta/80 000 kilometriä. Akun takuu on 8 vuotta/192 000 km.

Missä Tesla Model 3 valmistetaan? Vaikka Tesla on Yhdysvaltalainen automerkki, valmistetaan Model 3 -autoja sekä Kiinassa että Yhdysvalloissa. Model 3:sta valmistetaan Teslan Yhdysvaltojen Fremontin tehtaalla että Kiinassa Shanghaissa. Teslalla on myös tehdas Saksassa, mutta siellä Model 3:sia ei valmisteta tällä hetkellä vuonna 2022.

Voiko Tesla Model 3 vetää peräkärryä? Kyllä voi. Vetokoukun voi jälkiasentaa Model 3 malliin. Peräkärryä vetäessä perävaunumassa maksimissaan saa olla jarrullisella peräkärryllä 1000 kg ja jarruttomalla 750 kg. Lisätietoja aiheesta löydät valmistajan omilta sivuilta. Tutustu J. Rinta-Joupin Tesla Model 3 -vaihtoautojen valikoimaan ja osta oma käytetty Model 3:nen!