• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Tesla Model S
Vaihtoautot: Tesla Model S
Tesla Model S-vaihtoautot

Tesla Model S-vaihtoautot

Koe tulevaisuuden liikkumisen söhköinen aaltoon käytetyillä Tesla Model S vaihtoautoillamme! Model S on yksi Teslan lippulaivoista, tunnettu huikeasta suorituskyvystään ja ympäristöystävällisestä sähköteknologiastaan. Teslan Model S:ssä yhdistyy sulavasti voima, tyyli ja innovatiivinen teknologia. Ostaessasi käytetyn Tesla Model S:n voit luottaa siihen, että ajat ympäristöystävällisesti ja tyylillä. Tesla Model S on viisiovinen hatchback -mallinen sähköauto, jota on valmistettu vuodesta 2012 lähtien. Tesla S omaa 17-tuumaisen kosketusnäytön, josta pystyy kontrolloimaan auton kaikkia teknisiä ominaisuuksia. Suosittu premium-auto on tilava, äänetön ja toimintamatka on järkevissä luokissa ja kiihtyvyys huippuluokkaa. Teslan Model S - yhdistelmä suorituskykyä, tyyliä ja kestävyyttä odottaa sinua!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Tesla Model S-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva. Osta itsellesi käytetty Tesla!

Katso kaikki Tesla-vaihtoautottarjoushintaiset Teslat tai kaikki J. Rinta-Joupin sähköautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 2 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 2 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä