• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Tarjouksessa olevat Teslat
Tarjouksessa olevat Teslat
Tarjoushintaiset Teslat

Tarjoushintaiset Teslat

Tesla tulevaisuuden liikkumisen huipulta - nyt tarjoushintaan! Yhdysvaltalainen Tesla valmistaa kehityksen huipulla toimivat sähköautot. Vuonna 2003 perustettu yritys tunnetaan eleganteista ja äänettömistä sähköautoistaan. Teslan autot omaavat myös autopilottiominaisuuden ja kosketusnäytön, jolla voi ohjata kaikkia auton teknisiä ominaisuuksia. Tesla on yksi markkinoiden laadukkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä pioneeriautomerkeistä. Valikoimasta löydät kiehtovat tarjoushintaiset Teslat, jotka yhdistävät huippuluokan suorituskyvyn ja ympäristöystävällisen teknologian. Koe sähköisen ajon vallankumous edullisesti ja hanki oma tarjoushintainen Tesla. Huippulaatua, tehokkuutta ja tyyliä yhdessä paketissa odottavat sinua. Tartu tilaisuuteen ja tee kestävä valinta tulevaisuuden liikkumiseen!. Valikoimasta löytyy lippulaivamalli Model S:n lisäksi Model 3, Model X, Model Y, sekä Cybertruck. Tee ympäristöystävällinen valinta ja hanki käytetty omasi. Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukkaita vaihtoautoja edullisesti juuri sinulle. 

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Tesla-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva. Osta itsellesi käytetty Tesla!

Katso kaikki myynnissä olevat Tesla-vaihtoautot. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot, kaikki sähköautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 19 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 19 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä