• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Toyota Hilux
Vaihtoautot: Toyota Hilux
Toyota Hilux -vaihtoautot

Toyota Hilux -vaihtoautot

Toyota Hilux -vaihtoautot ovat erittäin kestäviä ja luotettavia hyötyajoneuvoja. Tämä Toyotan lava-automalli on suunniteltu selviytymään vaativista olosuhteista samalla tarjoten mukavuutta ja monipuolisuutta sekä työ- että vapaa-ajankäyttöön. Olipa kyseessä työmaa, maasto tai kaupunkiajo, Toyota Hilux -vaihtoautojen vahva rakenne, korkea maavara ja tehokas voimalinja takaavat erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Toyota Hilux -mallia on saatavilla neli- ja takavetoisena. Toyota Hiluxin nimi yhdistää kaksi sanaa: "High" ja "Luxury", viitaten mallin korkeaan laatuun ja suorituskykyyn, jotka ylittävät tyypilliset hyötyajoneuvojen standardit.

Toyota Hilux erottuu Toyotan hyötyajoneuvotarjonnassa vankkumattomana työjuhtana. Kun sitä verrataan Toyota Proaceen, joka on myös suunniteltu kuljetus- ja työkäyttöön, tarjoaa Hilux paremmat maastoajokyvyt ja suuremman kestävyyden vaikeissa olosuhteissa. Sen sijaan Toyota Land Cruiser jakaa Hiluxin kanssa kyvyn selvitä vaativistakin tehtävistä, mutta on enemmän suunnattu henkilökuljetukseen ja vapaa-ajankäyttöön. Toyota Hilux on erinomainen valinta ja luotettava kumppani työhön ja vapaa-aikaan, tutustu Toyota Hilux -vaihtoautovalikoimaan ja löydä omasi!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Hilux -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 6 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 6 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä