• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Toyota Land Cruiser
Vaihtoautot: Toyota Land Cruiser
Toyota Land Cruiser -vaihtoautot

Toyota Land Cruiser -vaihtoautot

Toyota Land Cruiser -vaihtoautot edustavat maasturien eliittiä luotettavuuden, kestävyden ja monipuolisen maastoajokyvyn osalta. Malli on rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja vaativia olosuhteita, tarjoten samalla korkeatasoisen ajomukavuuden. Toyota Land Cruiser -vaihtoautot ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat suorituskykyä vaativissa olosuhteissa, olipa kyse sitten syrjäisillä teillä ajamisesta tai vaativista off-road-seikkailuista. Toyota Land Cruiser -mallin nimi kuvastaa sen kykyä valloittaa vaikeakulkuista maastoa ja "cruisata" läpi maaston kuin maaston. Mallinimi viittaa sen kuninkuuteen maastoajoneuvoluokassa.

Kun Toyota Land Cruiseria verrataan Toyotan toiseen kestävään ja luotettavaan ajoneuvoon, Toyota Hiluxiin, on Land Cruiser tilavampi ja tarjoaa enemmän tilaa sekä mukavuutta matkustajille, siksi se on suosittu valinta suuremmillekin perheille. Sen sijaan kompaktimpi SUV-vaihtoehto Toyota RAV4, sopii napsun verran paremmin kaupunkiajoon. Toyota Land Cruiser -vaihtoautot ovat vertaansa vailla oleva valinta niille, jotka vaativat parasta maastoajokykyä ja kestävyyttä. Jos kaipaat tällaista autoa, tutustu Toyota Land Cruiser -vaihtoautojen valikoimaan, löydä omasi ja koe maastoautojen kuningas!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Land Cruiser -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 4 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 4 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä