• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Toyota Urban Cruiser
Vaihtoautot: Toyota Urban Cruiser
Toyota Urban Cruiser -vaihtoautot

Toyota Urban Cruiser -vaihtoautot

Toyota Urban Cruiser -vaihtoautot ovat ihanteellinen valinta kaupunkielämään, ne tarjoavat aimo annoksen liikkuvuutta ja ketteryyttä vilkkaassa kaupunkiliikenteessä. Mallin kompakti ulkomuoto yhdistettynä tilavaan sisätilaan tekee siitä erinomaisen valinnan kaupunkilaisille. Lisäksi Urban Cruiserin taloudellinen kulutus ja alhaiset päästöt tekevät siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon. Toyota Urban Cruiser -mallin nimi kuvastaa sen suunnittelun ydintä: tarjota vankka ja luotettava ajoneuvo, joka on kuitenkin kotonaan kaupungin kaduilla. "Urban" viittaa kaupunkimaiseen käyttöön, kun taas "Cruiser" vihjaa mallin mukavuuteen ja kykyyn selviytyä erilaisista ajotehtävistä sujuvasti ja tyylikkäästi.

Jos etsit ajoneuvoa, joka yhdistää kaupunkiauton käytännöllisyyden ja SUV:n mukavuuden kompaktissa paketissa, Toyota Urban Cruiser -vaihtoauto on täydellinen valinta. Sen ainutlaatuinen suunnittelu, taloudellinen ajotapa ja Toyotan luotettavuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin kaupungin sykkeeseen kuin viikonlopun seikkailuihinkin. Tutustu Toyota Urban Cruiser -vaihtoautoihin ja löydä omasi!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Urban Cruiser -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 1 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 1 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä