• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Volvo V70
Vaihtoautot: Volvo V70
Volvo V70 -vaihtoautot

Volvo V70 -vaihtoautot

Volvo V70 on suosittu ja tunnettu automalli, jota on valmistettu vuosien 1996 ja 2016 välillä. Se on farmariauto, joka sopii matkalle kuin matkalle, ja on parhaimmillaan matka-ajossa. Tilava tavaratila takaa myös sen, että tavaraa mahtuu mukaan pidemmällekkin matkalle. Vuosien saatossa V70:stä on luotu kaksi päivitettyä sukupolvea, vuosina 2000 ja 2007, jolloin automalli koki selkeät muutokset ulkonäköönsä, säilyttäen kuitenkin klassikkoon kuuluvan arvokkuutensa.

Nimessä oleva V-kirjain tulee sanasta "versatility" eli monipuolisuus ja numero 70 tarkoittaa suhteellista alustan kokoa. Volvo V70 vaihtoautoja on saatavana etuvetona sekä nelivetona, joten se on vakaa ja luotettava kulkupeli vaativissakin olosuhteissa. Tehojakin V70 tarvittaessa löytyy, hevosvoimia siinä on 126-300 väliltä. Se on ollut Ruotsin myydyin auto monena vuonna, lisäksi autoa on valmistettu Ruotsissa. Vuonna 2016 Volvo V90 kuitenkin korvasti V70-mallin. 

J. Rinta-Joupilta ostat käytetyt, aiemmin omistuksessa olleet Volvo V70 -vaihtoautot. Autoihin on saatavilla edullinen J. autorahoitusJ. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin autoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Volvo-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Volvot.

Varaa meiltä myös laadukas Volvo-huolto.

 27 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 27 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä