• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt sähköautot korko 3,99 % + kulut. ⚡ Tutustu ja osta!
Vaihtoautot: Volvo V70
Vaihtoautot: Volvo V70
Volvo V70

Volvo V70

Volvo V70 on suosittu ja tunnettu automalli, jota on valmistettu vuosien 1996 ja 2016 välillä. V70 on farmariauto, joka sopii matkalle kuin matkalle, mutta on parhaimmillaan matka-ajossa. Tilava tavaratila takaa myös sen, että tavaraa mahtuu mukaan pidemmällekkin matkalle. Vuosien saatossa V70:stä on luotu kaksi päivitettyä sukupolvea, vuosina 2000 ja 2007, jolloin automalli koki selkeät muutokset ulkonäköönsä, säilyttäen kuitenkin klassikkoon kuuluvan arvokkuutensa.

Nimessä oleva V tulee sanasta "versatility" eli monipuolisuus ja numero 70 tarkoittaa suhteellista alustan kokoa. Volvo V70 on saatavana etuvetona sekä nelivetona, joten se vakaa ja luotettava kulkupeli tarvittaessa vaativissakin olosuhteissa. Tehojakin V70 tarvittaessa löytyy. Hevosvoimia siinä on 126-300 väliltä. Se on myös ollut Ruotsin myydyin auto monena vuonna ja sitä on myös valmistettu Ruotsissa. Vuonna 2016 Volvo V90 kuitenkin korvasti V70-mallin. 

J. Rinta-Joupilta ostat käytetyt, aiemmin omistuksessa olleet Volvo V70 vaihtoautot. Autoihin on saatavilla edullinen J. autorahoitusJ. autovakuutus, eli kasko! Valikoituihin autoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso myös kaikki käytetyt Volvot ja tarjoushintaiset Volvo-vaihtoautot!

Tai varaa laadukas Volvo huolto!

 21 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 21 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä