• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: BMW 4-sarja
Vaihtoautot: BMW 4-sarja
BMW 4-sarjan vaihtoautot

BMW 4-sarjan vaihtoautot

BMW 4-sarjan vaihtoautoissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, huippuluokan suorituskyky ja innovatiiviset teknologiat yhteen pakettiin. BMW 4-sarjan vaihtoautojen urheilullinen ulkonäkö herättää huomiota ja hienostunut sisustus luo ylellisen tunnelman. BMW 4-sarjan vaihtoautot tarjoavat myös laajan valikoiman innovatiivisia teknologioita, jotka tekevät ajamisesta helpompaa ja viihdyttävämpää. Esimerkiksi BMW iDrive -järjestelmä yhdistää navigaation, viihdejärjestelmän ja yhteydet älypuhelimeen yhteen helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Hanki oma BMW 4-sarjan vaihtoauto ja koe ajonautinto, joka ei jätä kylmäksi.

BMW 4-sarjan tunnetuimpia malleja ovat BMW 418, BMW 420, BMW 428, BMW 430, BMW 435 ja BMW 440. Tutustu myös muihin suosittuihin BMW-mallisarjoihin, kuten BMW 1-sarjaBMW 2-sarja, BMW 3-sarja, BMW 5-sarja sekä luksusluokan BMW 6-sarjaBMW 7-sarja ja BMW 8-sarja.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt BMW 4-sarjan vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki BMW-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset BMW-autot. Palveluihimme kuuluu myös laadukas BMW-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 5 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 5 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä