• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rahoitustarjous: Erä uusia Kia- ja Ford-malleja alkaen 1 % korolla. Tutustu ja osta!
Vaihtoautot: Kia EV6
Vaihtoautot: Kia EV6
Kia EV6 -vaihtoautot

Kia EV6 -vaihtoautot

Kia EV6 on täyssähköauto, joka tarjoaa monipuolisuutta, kestävyyttä ja pitkän toimintamatkan. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kuluttajille, jotka etsivät ympäristöystävällistä ja edullista liikkumismuotoa. Kaiken kaikkiaan käytetty Kia EV6 on erinomainen vaihtoehto sähköautojen ystäville. Se tarjoaa monipuolisuutta, kestävyyttä, turvallisuutta ja edullisuutta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon käytettynäkin. Kun etsit Kia EV6 vaihtoautoa, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi ja budjettiisi. J. Rinta-Joupin valikoimista uudet ja käytetyt Kia EV6-autot, joihin on saatavilla edullinen J. Autorahoitus, J. Autoturva, sekä J. Autovakuutus, eli kasko.

J. Rinta-Joupin Kia-myynti sijaitsee Helsingissä, Kuopiossa, Seinäjoella, sekä Tampereella.

Tutustu myös kaikkiin Kia-vaihtoautoihin tai täysin uusiin Kia EV6:siin. Vaihtoehtoisesti täältä löydät kaikki uudet Kia-mallit. Tai tutustu tarjoushintaisiin Kia-autoihin.

Voit myös varata valtuutetun Kia-huollon autollesi.

Kia EV6 -vaihtoautot | Osta käytetty EV6 2 kpl

Hakutuloksia 2 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Ensiluokkainen turvallisuus ja palkittu suunnittelu tekevät Kiasta luotettavan autovalinnan. Laajasta ja monipuolisesta Kia-mallistosta löytyy taatusti ajopeli jokaiseen tarpeeseen. Suosituimpia Kioja ovat Ceed, ProCeed, Niro ja Sportage.
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä