• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Kia ProCeed
Vaihtoautot: Kia ProCeed
Kia ProCeed -vaihtoautot

Kia ProCeed -vaihtoautot

Kia Proceed on vuodesta 2008 lähtien myyty, alunperin Kia cee'd:in urheilullisempi versio. Kaksi ensimmäistä Proceed-sukupolvea olivat 3-ovisia hatchback-malleja. Kolmannesta sukupolvesta lähtien 3-ovisesta korimallista luovuttiin. Samalla Proceed sai uuden liftback- tai shooting brake -korin, kuten Kia itse muotoilun nimeää. Kahden ensimmäisen ProCeed-sukupolven kohdalla auton nimi kirjoitettiin muotoon Pro Cee’d, kolmannen sukupolven kohdalla virallinen kirjoitusmuoto sai viimein kirjoitusasun 'ProCeed'. Kia ProCeedin tunnistaa nopeasti. Auton kori on matalan muotoinen ja takaosaltaan viistotyyliinen. J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Kia ProCeed -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Kia-vaihtoautot, sekä tarjoushintaiset Kia-henkilöautot. Meiltä saatavilla lisäksi kaikki uudet Kia-mallit, sekä täysin uudet Kia ProCeed-henkilöautot. J. Rinta-Joupin uusien Kia-myynti sijaitsee Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella, joissa palvelee myös virallinen Kia-merkkihuolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

Kia ProCeed vaihtoautot | käytetty Kia ProCeed  7 kpl

Hakutuloksia 7 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot

Kia on eteläkorealainen automerkki, joka tunnetaan hinta-laatusuhteestaan, tyylikkäästä muotoilusta ja luotettavuudestaan. Suosituimpia Kia-malleja ovat RIo, Ceed, ProCeed, Niro, Optima, Sportage ja Sorento, sekä täyssähköiset EV6 ja EV9.

Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä