• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Kia Rio
Vaihtoautot: Kia Rio
Kia Rio -vaihtoautot

Kia Rio -vaihtoautot

Kia Rio on voittanut kuluttajien luottamuksen ympäri maailmaa. Sen luotettavuus ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet siitä suositun vaihtoauton sekä uusien autojen ostajien keskuudessa. Kia Rio vaihtoautoilla on paljon tarjottavaa niille, jotka arvostavat kompaktin auton etuja ilman suurta kompromissia laadusta.Kia Rio vaihtoautot ovat täydellisiä valintoja niille, jotka etsivät kompaktia kaupunkiautoa, joka on helppo pysäköidä ja ketterä liikenteessä. Kia Rio on myös mainio valinta nuorille kuljettajille ja ensimmäistä autoaan etsiville, sillä sen helppo käsiteltävyys tekee siitä turvallisen vaihtoehdon. J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Kia Rio -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Kia-vaihtoautot, sekä tarjoushintaiset Kia-henkilöautot. Meiltä saatavilla lisäksi kaikki uudet Kia-mallit, sekä täysin uudet Kia Rio-henkilöautot. J. Rinta-Joupin uusien Kia-myynti sijaitsee Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella, joissa palvelee myös virallinen Kia-merkkihuolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 13 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 13 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Kelpaisiko sinulle B-segmentin auto optimaalisella kulutuksella? Kia Rio on vivahteikas poikkeus normista, eli pieni perheauto urheilullisilla piirteillä varustettuna. Auto on Kia-automerkin toiseksi suosituin automalli kautta aikojen. Sulavalinjainen muotoilu antaa Riolle miltei urheiluauton kaltaisia vivahteita. Edestä katsottuna auton keula vaikuttaa jopa petomaisen komealta, sivusta ilme on hieman arkisempi – mutta sporttinen.

Ei tavallaan yllätä, että Kia Rio on kestosuosikki suomalaisten autoilijoiden kesken. Kia Rion onkin ollut yksi Suomen kymmenestä ostetuimmista automalleista jo useita vuosia peräkkäin.

Jos Kia Rion hankintaa pitäisi perustella, niin ehkä tärkeimmäksi ostoperusteeksi muodostuisi sen hyvä varustelutaso suhteutettuna järkevään hintaan. Valikoiduissa varusteissa autossa onkin käytetty harkintakykyä, esimerkiksi istuinten ajoasennon säätö on usein tehty vipuratkaisuna ja selkänojan asennon muuttaminen pyörökytkimellä.

Kia Rion vahvuuksiksi pitää lukea eritoten auton käytännöllisyys, laatu ja teknologia. Rio on siis paljon muutakin kuin kauppakassi ison kaupungin keskusta-ajoa varten. Autoon on saatavilla vuosimallista riippuen usein neljä eri varustetasoa: LX, EX, TX ja GT-Line. Vaihtoautopuolella autoa saa niin manuaalivaihteisena, kuin automaattina. Lisäksi J. Rinta-Joupin valikoimassa on Rioa tarjolla eri käyttövoimalla saatavuuden mukaan: bensiini- tai jopa hybridiversiona.

Myös matkustamo on useissa malleissa arkisella muovilla katettu, mutta tämä ei haittaa, kun käytetyn Rion saa itselleen edullisesti, alimmillaan jopa alle 7000 euron hinnalla

Kia Rion ajettavuutta voisi kuvailla perushyväksi pikkuautoksi, ilman sen kummempia puutteita. Auton ergonomiakin on herättänyt ihastusta. Kuten tavanomaista B-segmentin kokoisille ajoneuvoille, myös Riossa on hyvin tilaa edessä matkustaville henkilöille.

Rio on pikkuinen auto, mutta harvoin se siltä vaikuttaa. Tavaratilalle ja takana matkustaville varattu alue on jokseenkin rajattu. Tavaratilan koko ja tilavuus vaihtelevat vuosimallin mukaan, mutta yleisesti ottaen liikutaan noin 300 litran tuntumissa. Tarkkaan määritellystä tilasta huolimatta pitkäkin henkilö mahtuu matkustamaan Rion takapenkeillä hyvin. On huomioitava, että jalkatila saattaa muodostua haasteeksi pitkäjalkaisten polvien osalta.

Nettiautossa autolla ajavat kertovat omista kokemuksistaan ylistäen Kia Rioa vähävikaiseksi ja näppäräksi kaupunkiautoksi, joka pienestä koostaan huolimatta kätkee itseensä yllättävän avarat sisätilat. Arvostelujen perusteella jää kuva autosta, joka kestää ajoa, eikä jätä tien päälle. 

Ohjattavuuden osalta Rio tuntuu suhteellisen kevyeltä. Se on ennen kaikkea nopea ja ketterä. myös jousitus on sopiva pohjoisen maanteille, joissa urat eivät pääse heiluttelemaan autoa liikoja.

Turvallisuuden osalta Kia Rioa voisi kuvailla perusturvalliseksi perheautoksi. Vuonna 2017 auto sai keskivertoa paremmat arvostelut Autoliiton kolaritesteissä. Testien mukaan matkustamon rakenteet säilyttivät muotonsa eteen kohdistuvassa törmäyksessä. Samalla todettiin, että kuljettajan jalat saivat hyvän suojan. Lisäksi sivutörmäys- ja peräänajotestit osoittivat auton antavan hyvän suojan elintärkeille vartalonosille ja piiskaniskuvammoja vastaan kiitos auton turvatyynyjen edessä ja sivuilla. Lapsille Kia Rio tarjosi hyvän suojan useimmille vartalonosille, riippumatta siitä oliko lapsi kymmenen vai kuusivuotias.

Kia Rion on malliesimerkki siitä, että usein edullinen, pienen kokoluokan ajoneuvo riittää suomalaiseen arkikäyttöön. Ominaisuuksia autossa on tarpeeksi ja ajettavuus hyvää tasoa. J. Rinta-Joupilta löydät laajan valikoiman käytettyjä Kia Rio-autoja. Auton hankit itsellesi jopa ilman käsirahaa ja sinulle sopivalla kuukausierällä, jonka myyjämme auttaa laskemaan puolestasi, huomioiden oman taloudellisen tilanteesi.