• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Skoda Kodiaq
Vaihtoautot: Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq -vaihtoautot

Skoda Kodiaq -vaihtoautot

Skoda Kodiaq on tilava crossover-tyyppinen henkilöautomalli, jota on valmistettu vuodesta 2016 lähtien. Skoda Kodiaq -vaihtoautoja saa sekä 5- että 7-paikkaisina. Ne tarjoavat siis runsaasti tilaa isollekkin perheelle. Skoda Kodiaq -vaihtoautot ovatkin suosittuja esimerkiksi isojen perheiden keskuudessa ja ovat muutoinkin yksi suosituimmista ns. tila-autoista, jotka ovat 7-paikkaisia. Skoda Kodiaq -vaihtoauto on näyttävä ilmestys, joka kääntää katseita niin maantiellä kuin kaupungissakin. Kaiken lisäksi Kodiaq on mukava ajettava ja kokoonsa nähden yllättävän pieni ruokainen menopeli. Mikäli kaipaat autoltasi kokoa ja näyttävyyttä, osta Skoda Kodiaq -vaihtoauto J. Rinta-Joupilta. 

J. Rinta-Joupilta hankit käytetyt Skoda Kodiaq-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Skoda-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Skodat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Skoda-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 11 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 11 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä