• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Skoda Roomster
Vaihtoautot: Skoda Roomster
Skoda Roomster -vaihtoautot

Skoda Roomster -vaihtoautot

Skoda Roomster on tilava koko perheen auto, jota valmistettiin vuosien 2006 ja 2015 välillä. Skoda Roomster -vaihtoauto on niin sanottu monikäyttöajoneuvo, joka tarjoaa monia käytännöllisiä ominaisuuksia erilaisiin käyttötarpeisiin. Skoda Roomster -vaihtoautoissa oon runsaasti jalkatilaa, tavaratilaa ja korkeutta. Skoda Roomster -vaihtoautoissa oleva VarioFlex-järjestelmä mahdollistaa takapenkin liikuttamisen ja poistamisen tarvittaessa. Roomsterissa on myös kohtalaisen iso takaluukku ja takapenkkien liikuttaminen/poistaminen tuo kokoon vielä lisää joustoa. Mikäli kaipaat monipuolista ajoneuvoa, tutustu J. Rinta-Joupin Skoda Roomster -vaihtoautojen valikoimaan. 

J. Rinta-Joupilta hankit käytetyt Skoda Roomster -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Skoda-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Skodat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Skoda-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 1 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 1 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä