• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Tesla Model X
Vaihtoautot: Tesla Model X
Tesla Model X -vaihtoautot

Tesla Model X -vaihtoautot

Koe huippuluokan suorituskyky ja ylellinen sähköajokokemus käytetyllä Tesla Model X:llä! Tesla Model X on viisiovinen korotettu hatchback-mallinen sähköauto. Tämä tilava ja tehokas sähköauto yhdistää innovatiivisen tekniikan, tyylikkään muotoilun ja käytännöllisen tilavuuden ainutlaatuisella tavalla. Tesla Model X tarjoaa voimakkaan suorituskyvyn, pitkän toimintasäteen ja ainutlaatuiset falcon wing -ovet, jotka tekevät siitä helposti käytettävän kaupunkiajossa. Ostaessasi käytetyn Tesla Model X:n voit luottaa siihen, että saat sähköauton, joka tarjoaa ylellisen ajokokemuksen ja vastaa vaativiinkin tarpeisiin. Astu modernin liikkumisen maailmaan ja koe huippuluokan Tesla-laatu Model X:n ohjaimissa!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Tesla Model X -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva. Osta itsellesi käytetty Tesla!

Katso kaikki Tesla-vaihtoautot ja tarjoushintaiset Teslat. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot, kaikki sähköautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä