• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Tesla Model Y
Vaihtoautot: Tesla Model Y
Tesla Model Y-vaihtoautot

Tesla Model Y-vaihtoautot

Koe tulevaisuuden liikkuminen käytetyllä Tesla Model Y:llä! Tesla Model Y on Teslan ensimmäinen crossover-luokan auto. Siinä on paljon samaa kuin Tesla Model 3 -mallissa, mutta Y on malliltansa hieman tilavampi ja korkeampi. Esimerkiksi takapenkillä on selkeästi enemmän tilaa kuin sisarmallissaan Model 3:ssa. Tämä kompakti ja monipuolinen sähköauto tarjoaa ylivertaista suorituskykyä, tilavuutta ja modernia muotoilua. Tesla Model Y on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huippuluokan tekniikkaa ja tyylikkyyttä. Sen tilava sisätila, pitkä toimintasäde ja edistykselliset ominaisuudet tekevät jokaisesta matkasta nautinnollisen. Ostaessasi käytetyn Tesla Model Y:n saat luotettavan ja innovatiivisen sähköauton, joka vastaa vaativiinkin odotuksiin. Astu uuden ajan liikkumiseen ja koe Model Y:n ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkuutta ja tyyliä!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Tesla Model Y -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva. Osta itsellesi käytetty Tesla!

Katso kaikki Tesla-vaihtoautot ja tarjoushintaiset Teslat. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot, kaikki sähköautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 8 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 8 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä