• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Toyota Avensis
Vaihtoautot: Toyota Avensis
Toyota Avensis -vaihtoautot

Toyota Avensis -vaihtoautot

Toyota Avensis -vaihtoautot ovat erinomainen valinta niille, jotka etsivät tilavaa ja monipuolista perheautoa, joka ei tingi ajomukavuudesta tai taloudellisuudesta. Avensis-malli on saatavilla sekä sedan- että farmarikorimallina. Lisäksi Toyota Avensis -vaihtoautojen taloudelliset moottorivaihtoehdot tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän voimaa ja polttoainetaloudellisuutta. Toyota Avensiksen nimi juontaa juurensa latinan sanasta "aventura", mikä tarkoittaa seikkailua tai matkaa. Nimi heijastaa mallin kykyä tarjota luotettava ja mukava matkakumppani kaikenlaisille teille ja seikkailuille. Toyota Avensiksesta on tehty myös tila-auto versio, joka kantaa nimeä Toyota Avensis Verso

Toyota Avensis erottautuu Toyota-perheessä sen ainutlaatuisella kombinaatiolla avaruutta, ajettavuuden mukavuutta ja tehokkuutta. Vertailtaessa Avensista sen serkkuun, Toyota Corollaan, Avensis tarjoaa laajemmat tilat ja on kattavammin varusteltu, mikä tekee siitä erityisen vetovoimaisen valinnan perhekäyttöön. Toisaalta Toyota Camry, joka on myös osa Toyotan sedan-valikoimaa, tuo pöytään verrattavissa olevan mukavuuden ja tilan, mutta lisää ylellisyyttä ja tehokkaampia moottorivaihtoehtoja, asettuen näin Avensista ylemmäksi premium-luokassa. Tutustu Toyota Avensis -vaihtoautojen valikoimaan selaamalla alas!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Avensis -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 23 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 23 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä