• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Toyota Corolla
Vaihtoautot: Toyota Corolla
Toyota Corolla -vaihtoautot

Toyota Corolla -vaihtoautot

Toyota Corolla on maailman eniten samalla mallinimellä valmistettu auto maailmassa. Sitä on valmistettu vuodesta 1966 lähtien. Toyota Corolla -vaihtoautot edustavat yhtä maailman suosituimmista ja luotetuimmista automalleista, joka on tunnettu kestävyydestään, taloudellisuudestaan ja käyttömukavuudestaan. Toyota Corolla -vaihtoautoja on saatavilla useina eri korimalliversioina, mukaan lukien sedan, hatchback ja farmari. Lisäksi tarjolla on bensiini-, diesel- ja hybridivoimanlähteitä, jotka tarjoavat erinomaista polttoainetaloutta ja alhaisia päästöjä. Toyota Corollan sisarmalleihin kuuluvat näyttävä maasturimalli Toyota Corolla Cross sekä perheautona tunnettu Toyota Corolla Verso.

Toyota Corollan nimi juontaa juurensa latinan kielestä, jossa sana "corolla" tarkoittaa pientä kruunua tai seppelettä. Nimi kuvastaa mallin asemaa Toyota-malliston kruununjalokivenä, joka on hallinnut maailmanlaajuista automarkkinaa vuosikymmeniä. Toyota Corolla vaihtoautot sopivat niin kaupunki kuin maantieajoon, pitkille ja lyhyille matkoille. Toyota Yaris on Corollasta kompaktimpi kokoinen malli, joka sopii paremmin kaupunkiliikenteeseen, toisaalta, mikäli etsit autolta enemmän mukavuuksia, valintasi on Toyota Camry, joka tarjoaa enemmän premium-ominaisuuksia.

Toyota Corolla -vaihtoautot tarjoilevat tasapainoisesti kaikkia eri ominaisuuksia, siksi se vastaakin laajan kuluttajakunnan tarpeisiin erinomaisesti. Jos siis etsit autoa, joka yhdistää luotettavuuden, taloudellisuuden ja monipuolisuuden, Toyota Corolla -vaihtoauto on erinomainen valinta. Tutustu valikoimaan ja osta omasi!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Corolla -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 26 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 26 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä