• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Toyota Yaris
Vaihtoautot: Toyota Yaris
Toyota Yaris -vaihtoautot

Toyota Yaris -vaihtoautot

Meiltä löydät laajan valikoiman Toyota Yaris -vaihtoautoja! Toyota Yaris on Toyota Motor Corporationin valmistama pieni henkilöauto. Yaris on tullut tunnetuksi kompaktista muotoilustaan ja taloudellisuudestaan, ja siksi se on hyvin suosittu automalli ympäri maailman. Toyota Yaris -vaihtoautot soveltuvat erinomaisesti kaupunkiajoon ja pysäköinti taittuu näppärästi ahtaampaankin ruutuun. Jos kaipaat enemmän seikkailuhenkisyyttä, voi Yariksen sisarmalli Toyota Yaris Cross, korkeammalla maavaralla varustettu Toyota RAV4 tai legendaarinen Toyota Land Cruiser sopia sinulle paremmin niiden laadukkaiden maasto-ominaisuuksien ansiosta. Olipa kyseessä sitten työmatka, kaupunkiseikkailu tai pidempi ajomatka, Toyota Yariksella taittuu kätevästi matka kuin matka. 

Toyota Yaris -vaihtoautoja on saatavilla useina eri versioina, mukaan lukien sedan, hatchback sekä maasturiversio Toyota Yaris Cross. Yaris on tunnustettu yhtenä segmenttinsä parhaista autoista monissa arvosteluissa ja kuluttajatestauksissa ympäri maailmaa. Valitsemalla Toyota Yaris -vaihtoauton saat luotettavan kumppanin päivittäiseen liikkumiseen. Valitse useista väreistä, varusteista ja vuosimalleista löytääksesi Yariksen, joka sopii täydellisesti elämäntyyliisi ja mieltymyksiisi. Katso valikoima selaamalla alas!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Yaris -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 40 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 40 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä