• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Toyota RAV4
Vaihtoautot: Toyota RAV4
Toyota RAV4 -vaihtoautot

Toyota RAV4 -vaihtoautot

Toyota RAV4 -vaihtoautot ovat käytännöllisiä maastureita, joista löytyy sopivasti suorituskykyä niin kaupunki- kuin maastoajoon. Toyota RAV4 -vaihtoautot tarjoavat edistyksellistä teknologiaa, tilavat sisätilat ja polttoainetaloudellista ajoa. Malli on tunnettu innovatiivisesta hybriditeknologiastaan, joka tarjoaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen ajokokemuksen. RAV4:n aerodynaaminen muotoilu ja korkeatasoinen viimeistely takaavat miellyttävän ja turvallisen matkan kaikissa olosuhteissa. Toyota RAV4:n nimi tulee sanoista "Recreational Active Vehicle with 4-wheel drive", mikä kuvastaa sen suunnittelun ydintä: tarjota monikäyttöinen ja aktiiviseen elämäntyyliin sopiva ajoneuvo nelivedolla. Vaikka kaikki RAV4-mallit eivät ole nelivetoisia, nimi heijastaa mallin henkeä ja kykyä selviytyä monenlaisista ajotehtävistä.

Toyota RAV4 on tilavuudeltaan suurempi ja maastoajokyvyltään parempi kuin sporttinen maasturi Toyota C-HR. Sen sijan Toyota Land Cruiser päihittää RAV4:n kokoluokassa, mutta on yleensä myös kalliimpi vaihtoehto. Toyota RAV4 -vaihtoautojen kyky sopeutua erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin, yhdessä Toyotan luotettavuuden ja jälleenmyyntiarvon kanssa, tekevät siitä järkevän investoinnin. Jos siis etsit maasturia, jossa on kestävyyttä, suorituskykyä ja tilavuutta, Toyota RAV4 -vaihtoauto on valintasi. Tutustu valikoimaan selaamalla alas!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota RAV4 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 60 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 60 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä