• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Volkswagen T-Cross
Vaihtoautot: Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross -vaihtoautot

Volkswagen T-Cross -vaihtoautot

Volkswagen T-Cross -vaihtoautot ovat loistava valinta niille, jotka etsivät kompaktia mutta tilavaa autoa, joka on suunniteltu selviytymään sekä kaupungin vilinästä että maaseudun seikkailuista. T-Cross yhdistää innovatiivisen muotoilun ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet, kuten automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän ja kaistanpitoavustimen, jotka tekevät siitä yhden markkinoiden turvallisimmista ajoneuvoista luokassaan. T-Cross -malli eroaa suuremmasta sisarmallistaan, Volkswagen Tiguanista, kompaktimmalla koollaan ja kaupunkiystävällisillä ominaisuuksillaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät SUV:n etuja pienemmässä paketissa.

Volkswagen T-Crossin nimi jatkaa Volkswagenin SUV-mallien "T"-sarjan nimeämisperinnettä, joka alkaa Tiguanista ja jatkuu Touaregin ja T-Rocin kautta. "Cross" viittaa sen monipuolisuuteen ja kykyyn selviytyä erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa, korostaen mallin seikkailunhaluista ja monikäyttöistä luonnetta. Jos etsit modernia, turvallista ja monipuolista kompaktia SUV:ta, Volkswagen T-Cross -vaihtoauto on täydellinen valinta. Tutustu Volkswagen T-Cross -vaihtoautovalikoimaamme ja löydä auto, joka täyttää toiveesi!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Volkswagen T-Cross -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Volkswagen-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Volkswagen-autot. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Volkswagen-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 3 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 3 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä