Yritysmyynti

Siinä on jiitä, että yrityksellä on autoasiat kunnossa.

J. Rinta-Jouppi tarjoaa asiantuntevaa palvelua yritysautoiluun liittyvissä ajoneuvoasioissa. Palvelemme yritysautoilijoita kautta maan. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme löytyvät niin laadukkaat työsuhdeautot arjen kiireisiin, kuin myös hyötyajoneuvot vaativampaan käyttöön. Oli kyseessä vaihtoauto tai täysin uusi ajoneuvo.

Katso kaikki hyötyajoneuvomme

Uudet yritysajoneuvot

Uusien ajoneuvojen osalta Ford, Kia, Opel ja Mitsubishi ovat edustamiamme automerkkejä. Näihin merkkeihin liittyvissä asioissa sinua palvelee aina merkkikohtaiset yritysmyyjämme kautta maan.

Katso kaikki uudet henkilöautomme

Muut yrityspalvelut

J. Rinta-Joupilta saat yrityksellesi myös ajoneuvojen toimituksen paikan päälle, sekä koeajopalvelut. Noudamme myös tarvittaessa meille myydyt yritysajoneuvot sovitusta osoitteesta. Huoltoasioissa sinua ja yritystäsi auttaa J. Rinta-Joupin oma, ammattitaitoinen merkkihuolto.

Käytetty auto yritysautoksi

Aina ei ole tarvetta ostaa uutta, vaan vähän ajettu ajoneuvo voi olla erinomainen vaihtoehto yritysautoksi. Vähän ajetut yritysauto löydät myös J. Rinta-Joupilta. Valikoimamme kattaa yli 2 000 esittelyautoa ja käytettyä autoa, joista löydät varmasti yritykseesi sopivimmat ratkaisut.

Ostamme käytössä olleita yritysautoja

Haluatko myydä uusia yrityksesi nykyisen kaluston nopeasti, helposti ja turvallisesti? J. Rinta-Jouppi ostaa nykyisen kalustosi ja antaa ajoneuvoistasi hyvän hinnan. Hoidamme myös tarvittavat kauppaan liittyvät paperityöt alusta loppuun. Kun on aika uusia yrityksen ajoneuvokalusto, me olemme kiinnostuneita ostamaan yrityksesi hyväkuntoiset henkilö- ja pakettiautot.

Lisää aiheesta

Rahoitus ja lisäturva

Ajoneuvon huolto

Katso kaikki hyötyajoneuvomme

Yritysmyynnin yhteyshenkilöt:

Kari Löfman

Kari Löfman
Yritysmyynti henkilö- ja hyötyajoneuvot
fi;pi.;oup;taj;rin;an/;ofm;i.l;kar

040 7119 860

Martti Kahelin

Martti Kahelin
Yritysmyynti henkilö- ja hyötyajoneuvot
fi;pi.;oup;taj;rin;in/;hel;.ka;tti;mar

040 4874 530

Heikki Häkkinen

Heikki Häkkinen
Sisäänostaja
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;kki;.ha;kki;hei

040 711 9890

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Sisäänostaja
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871