• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Yritysmyynti - Joustava, jatkuva ja kustannustehokas

Haluamme olla yritysasiakkaillemme paras kumppani autoasioissa ja tarjota kokonaisvaltaista palvelua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. J. Rinta-Joupilta  yritysasiakas saa palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, rahoituksen, hallinnoinnin, sekä ylläpidon kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Meiltä löydät auton yrtiyksellesi.

Palvelemme yritysautoilijoita kautta maan luotettavasti, vastuullisesti ja joustavasti. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme löytyvät niin laadukkaat työsuhdeautot, kuin hyötyajoneuvot vaativampaan käyttöön - oli kyseessä vaihtoauto tai uusi ajoneuvo. 

 

Uudet ja käytetyt yritysajoneuvot ilman välikäsiä

Valikoimamme kattaa yli 3000 uutta autoa ja käytettyä henkilöautoa, sekä hyötyajoneuvoa joista löydät varmasti yritykseesi sopivimmat ratkaisut, oli yritykselläsi haussa uudet pakettiautot tai käytetyt pakettiautot. Uusien ajoneuvojen osalta edustamme Ford, Kia -automerkkejä, joiden valikoimasta yrityksesi löytää niin pakettiautot, minibussit, kuin hyötyajoneuvot ja lava-autotkin.

Edustamiimme automerkkeihin liittyvissä asioissa sinua palvelee aina merkkikohtaiset yritysmyyjämme kautta maan. Toki, aina ei ole tarvetta ostaa uutta, vaan käytetty ajoneuvo voi olla myös erinomainen vaihtoehto yritysautoksi. Tutustu vaihtoautoihimme tai ALV-vähennyskelpoisiin ajoneuvoihin ja kysy tarjousta!

 

Yritysleasing tai rahoitusleasing

J. Rinta-Jouppi tarjoaa yrityksille ajoneuvoja myös pitkäaikaisvuokrat, eli leasing-rahoitusmallit autonostoa varten. Kauttamme hankit autot vaikkapa joustavalla J. yritysleasingillä. Tämä on auton vuokrasopimus, jossa yritysauton saa määrätyn pituiselle käyttöajalle kiinteällä kuukausivuokralla.

Leasing-rahoituskauden lopussa päätät, lunastatko auton vai palautatko sen meille. Leasing-rahoitukseen on mahdollista sisällyttää myös auton määräaikaishuollot sekä renkaiden kausivaihdot ja säilytys. Palvelu sopii täydellisesti esimerkiksi firmalle, joka haluaa itse vastata leasingauton huolloista, mutta ei halua rajoitettuja ajokilometrejä. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Muut yrityspalvelut

J. Rinta-Joupilta saat yrityksellesi myös ajoneuvojen toimituksen paikan päälle, sekä koeajopalvelut. Noudamme myös tarvittaessa meille myydyt yritysajoneuvot sovitusta osoitteesta. Huoltoasioissa sinua ja yritystäsi auttaa J. Rinta-Joupin oma, ammattitaitoinen merkkihuolto.

 

Ostamme käytössä olleita yritysautoja

Haluatko myydä uusia yrityksesi nykyisen kaluston nopeasti, helposti ja turvallisesti? J. Rinta-Jouppi ostaa nykyisen kalustosi ja antaa ajoneuvoistasi hyvän hinnan. Hoidamme myös tarvittavat kauppaan liittyvät paperityöt alusta loppuun.

Kun on aika uusia yrityksen ajoneuvokalusto, me olemme kiinnostuneita ostamaan yrityksesi hyväkuntoiset henkilö- ja pakettiautot. Rahat saat tilille jo usein samana päivänä ja paperityöt hoidetaan alta pois viipymättä. Mikäli sinulla on tarpeettomaksi jääneitä henkilö- tai hyötyajoneuvoja ja mielessä yrityksen auton myynti, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

 

Lisää aiheesta

Rahoitus ja lisäturva

Autohuolto

 

Yritysmyynti Helsinki:

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Petri Nieminen

Petri Nieminen
Automyyjä, hyötyajoneuvot FI
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;min;nie;ri.;pet

040 548 0483

Ford
Jukka Torikka

Jukka Torikka
Automyyjä, hyötyajoneuvot FI EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;ikk;tor;ka.;juk

040 712 0496

Ford
Tuula Kvick

Tuula Kvick
Automyyjä FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;ck/;kvi;la.;tuu

040 712 0469

Ford

Yritysmyynti Kuopio:

Ville-Veikko Tenhunen

Ville-Veikko Tenhunen
Automyyjä & Yritysmyynti henkilö- ja hyötyajoneuvot FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;nhu;.te;kko;vei;le-;vil

040 487 4535

Ford

Yritysmyynti Seinäjoki:

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Aleksanteri Pakka

Aleksanteri Pakka
Automyyjä FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;ka/;pak;ri.;nte;ksa;ale

040 507 9800

Ford
Taina Sikanen

Taina Sikanen
Myyntipäällikkö FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;n/r;ane;sik;na.;tai

040 342 6245

Kia