• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Erikoiserä uutta vastaavia Volkswagen e-Golf -täyssähköautoja nyt huippuedullisesti alk. 26 780 €! - Osta nyt!

J. yritysmyynti

Yritysmyynti - Joustava, jatkuva ja kustannustehokas

J. Rinta-Jouppi tarjoaa yritysasiakkaille tarjoaa yritysasiakkaille palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, rahoituksen, hallinnoinnin ja ylläpidon kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Palvelemme yritysautoilijoita kautta maan. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme löytyvät niin laadukkaat työsuhdeautot arjen kiireisiin, kuin myös hyötyajoneuvot vaativampaan käyttöön. Oli kyseessä vaihtoauto tai täysin uusi ajoneuvo. J. Rinta-Jouppi Oy on luotettava, vastuullinen ja joustava yhteistyökumppani. Haluamme olla yritysasiakkaillemme paras kumppani autoasioissa ja tarjota yrityksellesi kokonaisvaltaista palvelua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. 

 

Uudet ja käytetyt yritysajoneuvot ilman välikäsiä

Valikoimamme kattaa yli 3000 uutta autoa ja käytettyä henkilöautoa, sekä hyötyajoneuvoa joista löydät varmasti yritykseesi sopivimmat ratkaisut. Uusien ajoneuvojen osalta Ford, Kia ja Mitsubishi ovat edustamiamme automerkkejä, joiden valikoimasta yrityksesi saa niin pakettiautot, minibussit, kuin lava-autotkin. Näihin merkkeihin liittyvissä asioissa sinua palvelee aina merkkikohtaiset yritysmyyjämme kautta maan. Aina ei ole tarvetta ostaa uutta, vaan vähän ajettu ajoneuvo voi olla erinomainen vaihtoehto yritysautoksi. Vähän ajetut yritysautot löydät myös J. Rinta-Joupilta. 

 

Yritysleasing tai rahoitusleasing

J. Rinta-Jouppi on yritysasiakkaan täyden palvelun autokauppa, joka tarjoaa asiakkaille täydellisen palvelukokonaisuuden, mahdollistaen työajoneuvojen hankinnan, ylläpidon, rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman ylimääräisiä välikäsiä. Mikäli yritys ei halua sitoutua ajoneuvoihin pitkäksi aikaa, on meiltä saatavilla erilaiset yrityksille sopivat pitkäaikaisvuokrat, eli leasing-rahoitusmallit autonostoa varten. Kauttamme saat autot vaikkapa joustavalla J. yritysleasingillä, eli rahoitusleasing-ratkaisulla. Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa tilanteiden muuttuessa. Yritys-, tai rahoitusleasing on auton vuokrasopimus, jossa auton saa määrätyn pituiselle ajalle kiinteällä kuukausivuokralla. Sopimuksessa J. Rinta-Jouppi sitoutuu lunastamaan auton sovitulla jäännösarvolla sopimuksen lopussa. Yritykselle tämä tarkoittaa 100 % riskitöntä rahoitusta, jossa autoliike vastaa auton arvon alenemiseen liittyvästä riskistä. Maksat leasing-autostasi kiinteää kuukausierää, kiinteällä ja edullisella rahoituskorolla. Ja rahoituskauden lopussa päätät itse, lunastatko auton vai palautatko sen meille. Leasing-rahoitukseen on mahdollista sisällyttää myös auton määräaikaishuollot sekä renkaiden kausivaihdot ja säilytys. Palvelu sopii täydellisesti esimerkiksi firmalle, joka haluaa itse vastata leasingauton huolloista, mutta ei halua rajoitettuja ajokilometrejä. Kysy näistä lisää henkilökunnaltamme!

 

Hyötyajoneuvot

J. Rinta-Joupin kattavasta valikoimasta löydät myös kaikenlaiset hyötyajoneuvot, kuten uudet pakettiautot ja käytetyt pakettiautot. Kattava valikoima tarjoaa myös suuret, pienet ja monikäyttöiset lava-autot, sekä muun kaltaiset hyötyajoneuvot. Sivuiltamme voit kätevästi hakea niin pakuja, minibusseja, tila-autoja, kuin kuorma-autoja merkin, mallin, hinnan tai ominaisuuksien mukaan. Meiltä yrityksesi saa myös rahoituspalvelut saman katon alta!

 

Muut yrityspalvelut

J. Rinta-Joupilta saat yrityksellesi myös ajoneuvojen toimituksen paikan päälle, sekä koeajopalvelut. Noudamme myös tarvittaessa meille myydyt yritysajoneuvot sovitusta osoitteesta. Huoltoasioissa sinua ja yritystäsi auttaa J. Rinta-Joupin oma, ammattitaitoinen merkkihuolto.

 

Ostamme käytössä olleita yritysautoja

Haluatko myydä uusia yrityksesi nykyisen kaluston nopeasti, helposti ja turvallisesti? J. Rinta-Jouppi ostaa nykyisen kalustosi ja antaa ajoneuvoistasi hyvän hinnan. Hoidamme myös tarvittavat kauppaan liittyvät paperityöt alusta loppuun. Kun on aika uusia yrityksen ajoneuvokalusto, me olemme kiinnostuneita ostamaan yrityksesi hyväkuntoiset henkilö- ja pakettiautot. Rahat saat tilille jo usein samana päivänä ja paperityöt hoidetaan alta pois viipymättä. Mikäli sinulla on tarpeettomaksi jääneitä henkilö- tai hyötyajoneuvoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

 

Lisää aiheesta

Rahoitus ja lisäturva

Autohuolto

 

Yritysmyynnin yhteyshenkilöt:

Antti Lassila

Antti Lassila
Automyyjä FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;sil;las;ti.;ant

0400 669 409

Ford
Ville-Veikko Tenhunen

Ville-Veikko Tenhunen
Automyyjä & Yritysmyynti henkilö- ja hyötyajoneuvot FI | EN
Kuopio
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;nhu;.te;kko;vei;le-;vil

040 487 4535

Ford
Henri Eskelinen

Henri Eskelinen
Automyyjä & Yritysmyynti henkilö- ja hyötyajoneuvot FI | EN
Kuopio
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;eli;esk;ri.;hen

040 712 0455

Ford Kabe Adria Bürstner Sun Living
Petri Nieminen

Petri Nieminen
Automyyjä, hyötyajoneuvot FI
Helsinki Ala-Tikkurila
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;min;nie;ri.;pet

040 548 0483

Ford
Jukka Torikka

Jukka Torikka
Automyyjä, hyötyajoneuvot FI EN
Helsinki Ala-Tikkurila
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;ikk;tor;ka.;juk

040 712 0496

Ford
Ari Tallbacka

Ari Tallbacka
Automyyjä FI | EN
Helsinki Ala-Tikkurila
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;ack;llb;.ta;ari

0500 452 691

Ford
Martti Kahelin

Martti Kahelin
Automyyjä & Yritysmyynti henkilö- ja hyötyajoneuvot FI
Kuopio
fi;pi.;oup;taj;rin;in/;hel;.ka;tti;mar

040 487 4530

Kia
Ari Harju

Ari Harju
KIA tuotepäällikkö FI | SE | EN
Tampere Lielahti Green
.fi;ppi;jou;nta;/ri;rju;.ha;ari

040 7119 834

Kia
Taina Sikanen

Taina Sikanen
Myyntipäällikkö FI | SE | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;n/r;ane;sik;na.;tai

040 342 6245

Kia
Toni Pahla

Toni Pahla
Automyyjä, tuotepäällikkö FI | EN
Helsinki Ala-Tikkurila
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;ahl;i.p;ton

040 565 5194

Kia Mitsubishi
Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
Helsinki Taka-Töölö, Autojen ostotoimisto
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373