• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot: Kabe
Uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot: Kabe
Kabe-asuntoautot ja -vaunut

Kabe-asuntoautot ja -vaunut

Kabe on ruotsalainen matkailuajoneuvojen valmistaja, joka perustettiin vuonna 1957. Kaben asuntoautot ja -vaunut ovat tunnettuja uniikeista lattialämmitysjärjestelmistään ja skandinavialaisesta suunnittelustaan. Kabe on alan huippu matkailuajoneuvomerkki, jonka suosittuja malleja ovat Ametist, Royal, Estate, Smaragd, Van, Travel Master ja Imperial. Valikoimistamme löydät käytetyt ja uudet Kabe-matkailuautot ja -vaunut sekä retkeilyautot.

Matkailuajoneuvoihimme on saatavilla myös J. Rinta-Joupin autorahoitus, sekä J. autovakuutus, eli kasko!

J. Rinta-Joupin Kabe-myynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä. Kabe-merkkihuoltomme sijaitsee Kuopiossa ja Seinäjoella. Varaa aika Kabe-huoltoon täältä!

Me myös ostamme Kabe matkailuajoneuvoja – tarjoa omaasi meille! Katso myös J. Rinta-Joupin kaikki asuntovaunut sekä valikoimamme asuntoautot, tarjoamme runsaasti sekä uusia että käytettyjä vaihtoehtoja.

 22 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 22 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Kabe on ruotsalainen matkailuajoneuvomerkki, joka on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien asuntovaunujen ja -autojen valmistamiseen. Jo yli 60 vuoden ajan toiminut yritys tunnetaan eritoten korkeasta laadusta ja innovatiivisista ratkaisuista. Kabe-matkailuajoneuvot ovat suunniteltu kestämään pohjoismaisia olosuhteita, joten ne ovat erinomainen valinta Suomessa ja Euroopan kolkissa reissaaville matkaajille.

Koska Kabe on perustettu? Kabe on perustettu Ruotsissa vuonna 1963. Jo vuosikymmeniä toiminut yritys on kasvanut yhdeksi pohjoismaiden johtavista matkailuajoneuvojen valmistajista.

Kuka perusti Kaben? Kaben perusti Kurt Blomqvist vuonna 1963 yhdessä kumppaniensa kanssa. Aluksi Kabe valmisti vain asuntovaunuja, mutta myöhemmin yritys alkoi valmistaa myös asuntoautoja vastatakseen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Missä Kabe valmistetaan? Kabe-matkailuajoneuvot valmistetaan Ruotsissa, Kaben omalla tehtaalla. Tehdas sijaitsee Etelä-Ruotsin Tenhultissa, lähellä Jönköpingiä.

Millaisia Kabe-matkailuajoneuvot ovat? Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut Kabe-matkailuajoneuvot ovat laadukkaita ja kestäviä. Kaben matkailuautot ja -vaunut ovat tilavia ja ne tarjoavat monipuolisia mukavuuksia ja varusteita. Ruotsalaismerkin matkailuajoneuvoissa on huomioitu käyttömukavuus ja turvallisuus, ne ovat lisäksi erittäin helppohoitoisia. Kaben valikoimasta löytyy useita erilaisia malleja ja kokovaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Mitkä ovat suosittuja Kabe-malleja? Kabe valmistaa useita erilaisia matkailuauto- ja matkailuvaunumalleja. Alla listattuna muutamia suosituimpia Kabe-malleja:

  • Kabe Royal – Yksi Kaben suosituimmista asuntovaunumalleista, joka tarjoaa ylelliset ja tilavat tilat täynnä mukavuuksia ja huippuvarusteita.
  • Kabe Imperial – Suunniteltu erityisesti vaativille matkailijoille. Korkeatasoinen sisustus, innovatiiviset ratkaisut ja runsaasti tilaa sekä mukavuuksia.
  • Kabe Van – Kaben suosituin asuntoautomalli, joka on käytännöllinen ja kompakti valinta. Van on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja kätevää matkailuajoneuvoa.
  • Kabe Classic – Laadukas asuntovaunumalli edulliseen hintaan. Classic pitää sisällään useita mukavuuksia ja varusteita.
  • Kabe Briljant – Nimensä mukaisesti briljantti asuntovaunumalli, ja kohtuuhintainen vaihtoehto matkailijoille. Sisältää perusmukavuudet ja on käytännöllinen sekä helppokäyttöinen asuntovaunu.

Kaben mallivalikoimasta löytyy myös asuntoautomallit Kabe Travel Master ja Kabe Crown sekä asuntovaunumallit Kabe Ametist, Kabe Safir, Kabe Smaragd ja Kabe Estate.

Mitä Kaben mallinimet tarkoittavat? Kaben mallinimet perustuvat erilaisiin kivi- ja mineraalilajeihin, kuten Royal, Imperial, Ametist ja Smaragd. Yleisesti brändin eri mallien nimet heijastavat Kabe-matkailuajoneuvojen arvokkuutta, ylellisyyttä ja kestävyyttä.

Mikä on Kaben slogan? Kaben slogan on ”More than just a caravan”. Slogan kuvastaa yrityksen pyrkimystä tarjota asiakkailleen matkailuajoneuvon lisäksi myös mukavuutta, ylellisyyttä ja vapautta matkustaa minne haluavat. Kabe haluaa, että sen caravaneista tulee osa asiakkaiden elämäntyyliä, ja että matkustaminen niillä on nautinnollista.

Mistä voin ostaa Kabe-matkailuajoneuvon? J. Rinta-Jouppi on Kaben virallinen merkkiedustaja. Löydät meiltä laajan valikoiman uusia Kabe-matkailuautoja ja -vaunuja. Lisäksi myymme myös käytettyjä Kabe-matkailuajoneuvoja. Tutustu valikoimaan selaamalla läpi tältä sivulta löytyviä matkailuajoneuvoja ja löydä sieltä se sinulle sopivin vaihtoehto! Jos sinulla herää askarruttavia kysymyksiä Kaben asuntoautoihin tai -vaunuihin liittyen – ota rohkeasti yhteyttä caravan-myyntiimme. He palvelevat caravan-asioissa aina ilomielin!