• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt moottoripyörät: Katu, Matka ja Sport
Käytetyt Katu-, Matka- ja Sport-moottoripyörät

Käytetyt Katu-, Matka- ja Sport-moottoripyörät

Katu-, matka- ja sport-moottoripyörät ovat kolme erilaista pyörätyyppiä, joita käytetään maantiellä erilaisissa käyttötarkoituksissa ja ajosuorituksissa. Jokaisella pyörätyypillä on omat erityispiirteensä, jotka vaikuttavat pyörän valintaan sen käyttötarkoituksen mukaan. Kaikilla näillä pyörätyypeillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten pyörän valinta riippuu paljon siitä, millaiseen käyttöön pyörää suunnitellaan. Olipa kyseessä sitten supermoto-, superbike-, kyykky-, touring- tai jokin muu moottoripyörätyyppi, oikean pyörän valinta on tärkeää, jotta ajaminen on turvallista ja nautinnollista. Tunnettuja katumoottoripyörien valmistajia ovat mm. BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki ja Yamaha.

Me laitoimme eri moottoripyörätyypit vertailuun keskenään. Lue artikkelistamme, mikä moottoripyörätyyppi sopisi sinulle parhaiten. Tutustu myös moottoripyörän ostajan oppaaseen, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa käytetyn moottoripyörän ostajalle.

J. Rinta-Joupilta on saatavilla moottoripyöriimme myös edullinen, moottoripyöriin soveltuva J. Autorahoitus, J. Autoturva Moto, sekä J. Autovakuutus, eli kasko.

Katso valikoimamme kaikki moottoripyörät.

 259 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 259 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Supermoto-moottoripyörät ovat erityisen suosittuja kadulla ajamiseen. Ne ovat yleensä varustettu paksuilla renkailla ja niissä on hyvä jousitus. Supermoto-pyörät tarjoavatkin vauhdikkaan ja jännittävän ajokokemuksen.

Superbike-moottoripyörät ovat suunniteltu ajettavaksi radalla. Ne ovat nopeita, kevyitä ja erittäin tehokkaita. Superbike-pyörät ovat yleensä varustettu monilla erilaisilla säätömahdollisuuksilla, jotta ne voidaan sovittaa jokaisen kuljettajan henkilökohtaisiin mieltymyksiin.

Kyykky moottoripyörät ovat erittäin suosittuja urheilullisista ajo-ominaisuuksista kiinnostuneille kuljettajille. Kyykky moottoripyörät tarjoavat aggressiivisen ajoasennon, joka auttaa kuljettajaa saavuttamaan huippunopeuksia. Ne ovat yleensä varustettu tehokkailla moottoreilla ja kevyillä rungoilla, jotka mahdollistavat nopeat ja urheilulliset ajosuoritukset.

Nakupyörät ovat moottoripyöriä, joissa ei ole suojaa tai kattavaa koria kuljettajan ympärillä. Ne ovat kevyitä ja ketteriä, ja niiden ajokokemus on avoin ja vapaampi kuin esimerkiksi cruisereissa.

Nakupyöriä on monenlaisia, ja niiden joukosta löytyy useita erilaisia tyylejä. Esimerkiksi streetfightereiksi kutsutaan nakupyöriä, joiden ulkonäkö on agressiivinen ja sporttinen. Ne ovat usein kevyitä ja ketteriä, ja niiden ajoasento on yleensä eteenpäin kallistunut.

Touring-moottoripyörät ovat erinomaisia pitkän matkan ajamiseen. Ne ovat yleensä varustettu leveillä satuloilla ja korkeilla tuulilaseilla, jotka tarjoavat mukavan ja turvallisen ajokokemuksen. Touring-pyörät ovat usein varustettu myös paljon tilaa tarjoavalla tavarasäiliöllä, jotta kuljettaja voi ottaa mukaan kaiken tarvitsemansa matkalle.