• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: BMW 216
Vaihtoautot: BMW 216
BMW 216 -vaihtoautot

BMW 216 -vaihtoautot

BMW 216 -vaihtoautot ovat ulkonäöltään tyylikkäitä ja hienostuneita, ja ne erottuvat joukosta. Niissä on laadukkailla materiaaleilla varustellut sisätilat sekä ergonomisesti suunnitellut istuimet, jotta matkustusmukavuus säilyisi pidemmilläkin matkoilla. Turvallisuus on aina ensisijalla BMW:n autoissa ja BMW 216 -vaihtoautot ovatkin varustettu monilla turvallisuusominaisuuksilla, jotka suojaavat matkustajia liikenteessä. Tutustu valikoimaan ja hanki oma BMW 216 -vaihtoauto jo tänään!

BMW 216 -vaihtoautot ovat osa BMW 2-sarjaa, tutustu myös muihin suosittuihin BMW-mallisarjoihin BMW 1-sarja, BMW 3-sarja, BMW 4-sarja, BMW 5-sarja sekä luksusluokan BMW 6-sarjaBMW 7-sarja ja BMW 8-sarja.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt BMW 216 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki BMW-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset BMW-autot. Palveluihimme kuuluu myös laadukas BMW-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 1 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 1 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä