• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Autoliikkeemme ovat suljettuina ke 6.12. Hyvää itsenäisyyspäivää!
Vaihtoautot: BMW 328
Vaihtoautot: BMW 328
BMW 328 -vaihtoautot

BMW 328 -vaihtoautot

BMW 328 -vaihtoautot ovat legendaarisen 3-sarjan malliston huippuedustaja ja tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen vaativille autoilijoille. BMW 328 -vaihtoautot ovat tunnettuja tinkimättömästä suorituskyvystään ja dynaamisesta ajodynamiikastaan. Laadukkaat materiaalit, mukavat istuimet ja huippuluokan viimeistely luovat ylellisen tunnelman. Jos arvostat ajamisen iloa, tyylikkyyttä ja laadukkuutta, BMW 328 -vaihtoautot ovat täydellinen valinta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä unelmiesi BMW 328 -vaihtoauto!

BMW 328 -vaihtoautot ovat osa BMW 3-sarjaa, tutustu myös muihin suosittuihin BMW-mallisarjoihin BMW 1-sarja, BMW 2-sarja, BMW 4-sarja, BMW 5-sarja sekä luksusluokan BMW 6-sarjaBMW 7-sarja ja BMW 8-sarja.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt BMW 328 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki BMW-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset BMW-autot. Palveluihimme kuuluu myös laadukas BMW-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä