• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Toyota bZ4X
Vaihtoautot: Toyota bZ4X
Toyota bZ4X -vaihtoautot

Toyota bZ4X -vaihtoautot

Toyota bZ4X -vaihtoautot edustavat Toyotan uutta sukupolvea sähköajoneuvoissa. Toyota bZ4X on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien vaatimuksiin sähköautoilta, tarjoten samalla Toyotan tunnetun luotettavuuden ja kestävyyden. Toyota bZ4X -vaihtoautoissa yhdistyy huippuluokan sähköinen suorituskyky ja pitkä toimintamatka, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin kaupunkiajoihin kuin pitkille matkoillekin. bZ4X erottuu massasta ainutlaatuisella muotoilullaan, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on myös aerodynaamisesti tehokas.

Erilaisten vaihtoehtojen joukossa Toyota-mallistossa, kuten ikoninen Toyota Corolla tai monikäyttöinen Toyota RAV4, jotka molemmat ovat saatavilla myös hybridiversioina, Toyota bZ4X erottuu tarjoamalla kokonaan sähköisen ajokokemuksen. Tutustu Toyota bZ4X -vaihtoautojemme valikoimaan ja ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta jo tänään!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Toyota bZ4X -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki käytetyt sähköautot ja löydä omasi satojen erilaisten vaihtoehtojen joukosta!

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä