• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Toyota Prius
Vaihtoautot: Toyota Prius
Toyota Prius -vaihtoautot

Toyota Prius -vaihtoautot

Tältä sivulta löydät kaikki Toyota Prius, Prius+, Prius Plugin ja Prius PHEV -vaihtoautot. Toyota Prius on maailman ensimmäinen laajamittaisesti sarjavalmistettu hybridiauto. Malli asetti standardin koko autoteollisuudelle, ollen hybriditeknologian edelläkävijä. Toyota Prius -vaihtoautoissa on edistyksellinen hybridivoimanlähde, joka yhdistää bensiinimoottorin ja sähkömoottorin optimaalisella tavalla, tarjoten taloudellisuutta ja suorituskykyä. Prius-mallin aerodynaaminen muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely luovat miellyttävän ajokokemuksen.

Toyota Prius -vaihtoautoja on saatavilla perushybridinä sekä ladattavana hybridinä eli plug-in-hybridinä. Vastaavan kaltaisia Toyotan hybridimalleja löytyy mm. Toyota Corolla ja Toyota RAV4 -malleilta. Myös Toyota Corolla Cross -maasturit ovat varteenotettava vaihtoehto hybridiautoksi. Kuitenkin kaikista edellä mainituista malleista juurikin Toyota Prius kantaa ylpeänä hybridiautojen pioneerin viittaa. Tutustu Toyota Prius -vaihtoautojemme valikoimaan ja koe laadukkaan hybridiajoneuvon edut itse!

J. Rinta-Joupilta hankit helposti käytetyt Toyota Prius -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Toyota-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Toyotat. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Toyota-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 8 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 8 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä