• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Mercedes-Benz C
Vaihtoautot: Mercedes-Benz C
Mercedes-Benz C -vaihtoautot

Mercedes-Benz C -vaihtoautot

Mercedes-Benz C -vaihtoautot tarjoavat hienostuneen ajokokemuksen niin perheille, ammattilaisille kuin autonharrastajillekin, yhdistäen mukavuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden. Tämä malli on suunniteltu vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin, tehden siitä ihanteellisen valinnan useille kuljettajille. Mercedes-Benz C -vaihtoautot ovat tunnettuja niiden edistyksellisestä teknologiasta, ajomukavuudesta ja turvallisuudesta. Erityisesti niiden korkea laatu, luotettavuus ja taloudellinen polttoaineenkulutus ovat myyntivaltteja, jotka erottavat ne kilpailijoista.

Mercedes-Benz -malliston sisällä C-sarja sijoittuu Mercedes-Benz E-sarjan ja Mercedes-Benz A-sarjan välille, tarjoten tasapainoisen yhdistelmän näiden mallien ominaisuuksia. C-sarjalaisen sisarmalleihin lukeutuvat myös Mercedes-Benz CLA ja Mercedes-Benz GLC, joista ensimmäinen on coupé-tyylinen sedan ja jälkimmäinen katumaasturi. Mercedes-Benz C-sarjan vaihtoautoja on saatavilla sekä automaatti- että manuaalivaihteistolla. Voimanlähteiden osalta, C-sarjalaista on saatavilla bensiini-, diesel- ja hybridivaihtoehtoina.

Mercedes-Benz C -vaihtoauton ostajan on hyvä myös huomioida mallin kestävyys ja jälleenmyyntiarvo, jotka ovat tunnetusti markkinoiden parhaimmistoa. Selaa alta löytyviä vaihtoehtoja ja hanki oma Mercedes-Benz C -vaihtoauto!

J. Rinta-Joupilta hankit käytetyt Mercedes-Benz C -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Mercedes-Benz-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Mersut. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Mercedes-Benz-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 87 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 87 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Mercedes-Benz C-sarja on saksalaisen Mercedes-Benzin valmistama keskiluokan automalli. Sen tuotanto on ollut käynnissä vuodesta 1993 lähtien. C-sarja on yksi Mercedes-Benzin suosituimmista automalleista. C-mallisarjaa pidetään luotettavana ja korkealaatuisena, se tunnetaan myös erinomaisesta ajomukavuudesta.

Millaisia Mercedes-Benz C-sarjan autoja on saatavilla? Mersun C-sarjasta on saatavilla monia eri korimalleja, kuten sedan, farmari, coupé ja cabriolet. Sarjasta löytyy myös hybridimalleja sekä täyssähköauto EQC, joka kuuluu EQ-sarjaan. Lisäksi C-sarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia moottoreita, aina bensiinimoottoreista dieselmoottoreihin ja tehokkaisiin AMG-malleihin.

Missä Mercedes-Benz C-sarjan autot valmistetaan? Niitä valmistetaan useassa eri tehtaassa eri puolilla maailmaa, tarkasta mallista ja valmistusajankohdasta riippuen. C-sarjan sedanit valmistetaan Saksassa Bremenin ja Sindelfingenin tehtailla, farmarit sen sijaan Suomessa Uudenkaupungin autotehtaalla. Muita C-sarjan autoja valmistetaan Meksikossa ja Kiinassa.

Mitkä ovat Mercedes-Benz C mitat? Autojen mitat C-sarjassa vaihtelevat korimalleittain ja valmistusvuosittain. Alla esimerkkinä 2023 mallivuoden C-sarjan sedan-mallin mitat:

 • Pituus: 4750 mm
 • Leveys: 1830 mm (ilman peilejä)
 • Korkeus: 1442 mm
 • Akseliväli: 2865 mm
 • Tavaratilan tilavuus: 455–490 litraa
 • Polttoainetankin tilavuus: 66 litraa

On tärkeää huomioida, että eri korimalleissa, kuten farmarissa, coupéssa ja cabrioletissa mitat voivat vaihdella.

Mikä on Mercedes-Benz C kulutus? Kulutus vaihtelee moottorin, voimansiirron, korimallin ja ajotavan mukaan. Alla esimerkkinä 2023 mallivuoden C-sarjan sedan-mallin kulutusmäärät:

 • C 180 bensiini, manuaalivaihteisto: 6,0 l/100 km (yhdistetty)
 • C 200 bensiini, automaattivaihteisto: 6,1 l/100 km (yhdistetty)
 • C 300 bensiini, automaattivaihteisto: 6,5 l/100 km (yhdistetty)
 • C 200 d diesel, automaattivaihteisto: 4,5 l/100 km (yhdistetty)
 • C 300 de dieselhybridi, automaattivaihteisto: 1,4 l/100 km (yhdistetty)

Huomioithan, että kulutukseen vaikuttavat myös ajotapa, ajosykli ja olosuhteet. Viralliset kulutuslukemat on määritelty tietyissä standardiolosuhteissa.

Paljonko Mercedes-Benz C maksaa? Mercedes-Benz C-sarjan autojen hinnat vaihtelevat merkittävästi auton iän, ajomäärän, kunnon, varustetason, moottorin ja muiden tekijöiden mukaan. 2021 mallivuoden C-sarjan käytettyjen autojen hintahaitari Suomessa on jopa 10 000 eurosta yli 100 000 euroon.

Esimerkiksi 5–10 vuotta vanhojen C-sarjan sedanien hinnat vaihtelevat yleensä 15 000–30 000 euron haitarilla. Uudempien C-sarjan hybridien tai AMG-mallien hinnat voivat olla yli 50 000 euroa. Hinnat voivat vaihdella myös alueittain, joten autojen tarkemmat hinnat saat kysymällä suoraan myyjältä.

Millä käyttövoimilla Mercedes-Benz C-sarjan autoja on saatavana? C-sarjan ajoneuvoja on saatavana useilla eri käyttövoimilla. Alla lista C-sarjan tuoreimman mallivuoden saatavilla olevista käyttövoimista:

 • Bensiini
 • Diesel
 • Plug-in hybridi
 • Sähkö

Mistä voin ostaa Mercedes-Benz C:n? Autoliikeketju J. Rinta-Joupilta löydät laajan sekä jatkuvasti vaihtuvan valikoiman laadukkaita Mercedes-Benz C-sarjan autoja. Arvioi budjetti, tarpeet ja mieltymykset – näiden tietojen avulla henkilökuntamme automyynnin ammattilaiset löytävät juuri sinulle sopivan Mercedes-Benzin valikoimastamme. Auton osto-, myynti- tai vaihtotarpeissa, ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme ympäri Suomen!