• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Volkswagen e-Up!
Vaihtoautot: Volkswagen e-Up!
Volkswagen e-Up! -vaihtoautot

Volkswagen e-Up! -vaihtoautot

Volkswagen e-Up! on täyssähköinen versio Volkswagen Up! -mallista. Volkswagen e-Up! -vaihtoautot ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat nauttia puhtaasta ja hiljaisesta ajokokemuksesta ilman kompromisseja. Volkswagen e-Up! on koonsa puolesta erinomainen kaupunkiauto, ja tekee ajamisesta sekä parkkeeraamisesta erityisen helppoa. Volkswagen e-Up! -vaihtoautot tarjoavat vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä tekee niistä käytännöllisen valinnan sekä lyhyille että keskipitkille matkoille.

Verrattuna Volkswagenin muihin sähköautomalleihin, kuten ID.3 ja ID.4, Volkswagen e-Up! tarjoaa kompaktimman ja edulliseman vaihtoehdon niille, jotka tykkäävät ajaa pienemmällä autolla arvostavat helppokäyttöisyyttä. Tutustu Volkswagen e-Up! -vaihtoautojemme valikoimaan ja koe, kuinka tämä pieni mutta tehokas auto voi täyttää suuret odotuksesi!

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Volkswagen e-Up! -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki Volkswagen-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Volkswagenit. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Volkswagen-huolto. Katso myös ketjumme kaikki käytetyt sähköautot ja löydä omasi satojen erilaisten vaihtoehtojen joukosta!

Hakutuloksia

Hakutuloksia 0 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä