• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Volkswagen ID.4
Vaihtoautot: Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4 -vaihtoautot

Volkswagen ID.4 -vaihtoautot

Volkswagen ID.4 -vaihtoautot ovat täyssähköisiä henkilöautoja, jotka sopivat erinomaisesti kaupunki- ja maantieajoon. Niiden pitkä toimintasäde ja nopea latausmahdollisuus mahdollistavat pidemmät matkat, kun taas tilava ja joustava sisätila tekee ID.4:stä käytännöllisen valinnan niin arkipäivän askareisiin kuin viikonloppuseikkailuihin. Volkswagen ID.4 -vaihtoautojen ulkonäkö on dynaaminen ja aerodynaaminen, mikä ei ainoastaan tarjoa silmää miellyttävää designia, vaan myös optimoi energiatehokkuutta. Volkswagen ID.4 on osa Volkswagenin laajaa sähköautovalikoimaa. Jos etsit vaihtoehtoa, joka on hieman pienempi ja sopii erinomaisesti kaupunkiliikenteeseen, voit harkita Volkswagen ID.3 -mallia. Toisaalta, jos tarvitset vielä enemmän tilaa ja suuremman kokoluokan, Volkswagen ID.5 on houkutteleva vaihtoehto, joka tarjoaa lisää mukavuutta ja tyyliä. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva sähköauto!

Meiltä hankit kätevästi käytetyt Volkswagen ID.4 -vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva e.

Katso kaikki Volkswagen ID-sarjan sähköautot, Volkswagen-vaihtoautot sekä tarjoushintaiset Volkswagenit. Palveluihimme kuuluu myös laadukas Volkswagen-huolto. Katso myös ketjumme kaikki käytetyt sähköautot ja löydä omasi satojen erilaisten vaihtoehtojen joukosta!

 21 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 21 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä